Disclaimer

Eigendomsrechten

De site jessifiedhealth.be is eigendom van Jessified, onderneming gevestigd te Zonhoven, België.

De inhoud van deze website inclusief teksten, foto’s,  logo’s, printables of andere producten zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Jessified tenzij anders vermeld. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van stockfoto’s, wordt dit telkens vermeld.

Overnemen van content is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming. Gedownloade producten of printables zijn enkel voor persoonlijk gebruik bedoeld.

Privacy

jessifiedhealth.be verbindt zich ertoe om geen persoonsgebonden informatie op te slaan en te gebruiken voor commerciële doeleinden. Dit is in overeenstemming met de wet op de verwerking van persoonsgegevens van 8/12/1992. Een uitzondering hierop is evenwel van toepassing, wanneer de gebruiker expliciet aangeeft zich te abonneren op de nieuwsbrief en open te staan voor commerciële mails. Deze website maakt gebruik van cookies.

jessifiedhealth.be maakt gebruik van Google Analytics voor het verzamelen van anonieme gegevens i.v.m. webanalyse. Deze gegevens kunnen niet rechtstreeks aan een persoon worden gekoppeld.

jessifiedhealth.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waar wordt naar gelinkt of voor hoe zij omgaan met privacy.

Affiliates & samenwerking met derden

jessifiedhealth.be maakt enkel gebruik van affiliate links waar de auteur zelf 100% achter staat. Indien er affiliate links in een blogpost staan, wordt dit onderaan  de post vermeld bij de tags.

Als een blogpost tot stand komt door tussenkomst van derden zal dit worden vermeld onderaan bij de tags. Dit kan gaan om gastblogs, samenwerkingen met bedrijven, advertorials, gratis ter beschikking gestelde producten of diensten. Deze posts zijn altijd geschreven vanuit 100% objectiviteit en met volledige vrijheid van meningsuiting.