Duo-traject

Gezonder worden samen met je beste vriendin, mama, broer, ...

man 3694475 1920 - Duo-traject

WAT?

Alleen is maar alleen.

Ga samen de strijd met de kilo's aan!

VINKJE - Duo-traject je wordt allebei begeleid door een gediplomeerd diëtiste (ik ;-))

VINKJE - Duo-traject je inspireert elkaar om een gezonde levensstijl in te passen in het drukke leven van alledag

VINKJE - Duo-traject je motiveert elkaar om het vol te houden wanneer het eens moeilijker gaat

VOOR WIE?

Je kiest voor dit traject als je

VINKJE - Duo-traject samen met je partner, vriend, of familielid

VINKJE - Duo-traject wil afvallen en/of gezonder worden

 

Maak nu jullie eerste afspraakin de online agenda

Tarieven

Willen jullie samen een groot doel behalen, kiezen jullie best voor het traject.

Zijn jullie er nog niet helemaal uit of het traject wel iets voor jullie is, zijn ook losse consultaties mogelijk.

Losse consultaties

Duo-traject

batman 1293525 1920 - Duo-traject

In het DUO-traject gaan jullie samen voor een WAUW-effect!

Een half jaar lang worden jullie intensief begeleid om jullie doel te behalen. Op het einde van de rit zullen jullie trots kunnen terugblikken op jullie fantastische prestatie.

Jullie betalen elk slechts 410 euro voor het hele traject.

Beslissen of jullie in het traject stappen, hoeft niet meteen de eerste sessie. Boek vrijblijvend een intake-gesprek en beslis daarna of we een match zijn!

Wij schrijven ons in!

Wat vraag jij je af?

Met wie ga ik samen werken?

Wij kunnen jou allebei begeleiden. Meer over ons lees je hier.

Daarnaast kies je als partner-in-crime eender wie in je leven met wie je samen deze uitdaging wil aangaan. Kies wel iemand van wie je weet dat hij/zij jou gaat steunen en niet gaat opstoken om samen stiekem te foetelen 😉

Wat zijn de data van de sessies?

Dat bepalen jullie zelf. Via onze online agenda kunnen jullie gemakkelijk een moment prikken waarop jullie allebei kunnen komen. Als jullie voor het traject kiezen, worden steeds meerdere data op voorhand vastgelegd, zodat jullie zeker allebei aanwezig kunnen zijn.

Waar vinden de sessies plaats?

De duo-sessies gaan (net zoals de individuele sessies) door in de praktijk: Burkweg 27 in Zonhoven.

Wat zit er allemaal in het traject?

Tijdens het half jaar komen jullie regelmatig samen op consultatie. Daarnaast ontvangen jullie ook een half jaar lang de gezonde weekmenu’s en recepten.

Als kers op de taart starten we een Whatsapp-groepje waarin we van aan de zijlijn voor jullie kunnen supporteren.

Wat voor voedingsschema zal ik volgen?

Het voedingsschema wordt voor jullie allebei apart bepaald op basis van je doelstellingen en huidige gewoontes.

Wil je werken met vervangmaaltijden of het proteïnedieet, dan kan dat.

Mijn vraag staat er niet tussen...?

Stuur ons een mailtje!

Wat anderen zeggen...

 • positive min - Duo-traject  Het is alsof je gezellig bij een vriendin zit te praten, iemand die je echt begrijpt en die uit eigen ervaring weet hoe het voelt en waar je mee in je hoofd zit. De drempel was hoog, maar Jessica heeft hem helemaal platgewalst door haar vrolijkheid, vriendelijkheid en losse manier van werken. Geen stijf, saai, streng gedoe. Een toffe, vrolijke, vriendelijke meid boordevol aanstekelijke energie en een bom aan goede tips en informatie en motivatie!!! Niet twijfelen, maak je afspraak nu, het kan ook online!!! Superhandig!

  1584879925 2061362150633596 - Duo-traject Seil Enna
  22 March 2020

  positive min - Duo-traject  Een tijdje geleden klopte ik aan bij Jessica, mentaal moe en ontmoedigd na een lange periode van ‘diëten zonder enig resultaat’ en ‘die enkele kilo’s die ik maar niet kwijt speelde’. Ik ben een slechte ‘afvaller’ en geloofde in geen enkel dieet meer. Totdat Jessica me het ‘Fittergy Sportvasten’ introduceerde; een kuur van 10 dagen met 3 afbouwdagen, 3 vastendagen, 4 opbouwdagen en dagelijkse sportsessies. Toegegeven, na Jessica’s eerste toelichting schoot de moed me in de schoenen: dit dieet leek me toch wel erg zwaar… Om een lang verhaal kort te maken: wat ben ik BLIJ dat ik deze uitdaging toch ben aangegaan! De 10 dagen zijn omgevlogen, mede dankzij Jessica’s begeleiding en enthousiaste aanmoedigingen die ik dagelijks mocht ontvangen. Nu enkele kilo’s lichter (op slechts 10 dagen!) en met een duidelijk ‘meer vergevingsgezind’ metabolisme kijk ik de toekomst weer positief tegemoet. Eindelijk iets gevonden dat echt werkt! Van harte aanbevolen dus… Nog eens superbedankt, Jessica! Jouw coaching en steun waren hartverwarmend en een cruciaal onderdeel van het welslagen van het traject.

  1584812163 4083457301680604 - Duo-traject Eva Vissers
  21 March 2020

  positive min - Duo-traject  Een afspraak bij Jessified Health is zoveel meer dan ‘naar de diëtiste gaan’... Jessica is de eerste die er in geslaagd is om het gevecht tegen de kilo’s voor mij in een ander daglicht te plaatsen. Het gaat over zoveel meer dan ‘letten op je eten’. Ze pakt het hele plaatje over het waarom van eten en niet opletten aan, tips en tricks, het opnieuw oppakken van je plan, ondanks een dip weer herpakken, ... en ze bevestigt op een heel warme manier ‘he, je bent ok!’. Dat is al bij al nog de allermooiste ervaring en wat een stimulans voor de motivatie! Het op gewicht blijven lukt goed, ik koop kleding die ik voordien nooit had durven dragen en ik weet, ook met enkele grammen naar omhoog, dat het heus wel weer kan lukken als ik mijn plan weer oppak. En dat, doe ik dan ook onmiddellijk. Merci!

  1584798267 2239300119425524 - Duo-traject Kenny-Barbara Broes-Dupuis
  21 March 2020
 • positive min - Duo-traject  Ik volg nu al een aantal maanden de online begeleiding bij Jess en ik vind het fantastisch! Zonhoven is te ver en ik hou ook wel van de flexibiliteit van de online consultaties. Waar en wanneer ik wil kan ik de call met Jess doen en begeleidt ze me 100% vanachter haar computer. Door het gebruik van de video lijkt het alsof we gewoon bij elkaar zitten. Ze tekent ook vaak zaken, wat mij heel hard helpt, om te visualiseren, ik zal de dominoblokjes nooit vergeten 🙂 Jess haar expertise, enthousiasme en gedrevenheid zijn van onschatbare waarde voor mij! Ik kan het alleen maar volmondig aanraden, zowel Jess als het online begeleidingstraject!!

  1584520017 3370326019649295 - Duo-traject Kathleen Vandenbulcke
  18 March 2020

  positive min - Duo-traject  Fantastisch dat ik online consultaties kan plannen (vermits ik in Zwisterland woon 😊)! Ik ben sinds korte tijd bij Jessica in behandeling, op aanraden van een andere klant van Jessica. Ik denk dat velen onder ons sceptisch zijn wat betreft het idee van een diëtist – maar Jessica is veel meer dan een enorm goede diëtist. Ze is contextueel gedragstherapeute in opleiding en kijkt naar het “volledige plaatje”. Bovendien is ze enorm gepassioneerd door haar job en haar cliënten. Ze is de eerste persoon die mij het vertrouwen geeft dat er eindelijk vooruitgang komt wat betreft mijn relatie met eten. Ze is begripvol, enthousiast, toegankelijk en enorm lief – de perfecte basis voor een open vertrouwensrelatie. Elke week kijk ik uit naar mijn consultatie, die we online doen, vermits ik in Zwitserland woon. Ik ben ENORM blij dat ik dankzij de online consultatie van Jessica’s hulp kan genieten (en voor degenen die er geen ervaring mee hebben: het is enorm simpel en toch persoonlijk, via een videoconference). Ik kan Jessica alleen maar aanraden; ze heeft nu al een enorme impact op mijn leven en ik wens het vele anderen toe.

  1584131252 2626988857428660 - Duo-traject Ancy Mechelmans
  13 March 2020

  positive min - Duo-traject  Mijn afspraken plan ik in bij Loran. Neemt de tijd om echt te luisteren. Altijd bereikbaar... er zijn ook menu’s beschikbaar die het makkelijker maken om gezond te koken.

  1584011501 2867193270044577 - Duo-traject Kristien Pwls
  12 March 2020