Duo-traject

Gezonder worden samen met je beste vriendin, mama, broer, ...

man 3694475 1920 - Duo-traject

WAT?

Alleen is maar alleen.

Ga samen de strijd met de kilo's aan!

VINKJE - Duo-traject je wordt allebei begeleid door een gediplomeerd diëtiste (ik ;-))

VINKJE - Duo-traject je inspireert elkaar om een gezonde levensstijl in te passen in het drukke leven van alledag

VINKJE - Duo-traject je motiveert elkaar om het vol te houden wanneer het eens moeilijker gaat

VOOR WIE?

Je kiest voor dit traject als je

VINKJE - Duo-traject samen met je partner, vriend, of familielid

VINKJE - Duo-traject wil afvallen en/of gezonder worden

 

Maak nu jullie eerste afspraakin de online agenda

Tarieven

Willen jullie samen een groot doel behalen, kiezen jullie best voor het traject.

Zijn jullie er nog niet helemaal uit of het traject wel iets voor jullie is, zijn ook losse consultaties mogelijk.

Losse consultaties

Duo-traject

batman 1293525 1920 - Duo-traject

In het DUO-traject gaan jullie samen voor een WAUW-effect!

Een half jaar lang worden jullie intensief begeleid om jullie doel te behalen. Op het einde van de rit zullen jullie trots kunnen terugblikken op jullie fantastische prestatie.

Jullie betalen elk slechts 410 euro voor het hele traject.

Beslissen of jullie in het traject stappen, hoeft niet meteen de eerste sessie. Boek vrijblijvend een intake-gesprek en beslis daarna of we een match zijn!

Wij schrijven ons in!

Wat vraag jij je af?

Met wie ga ik samen werken?

Wij kunnen jou allebei begeleiden. Meer over ons lees je hier.

Daarnaast kies je als partner-in-crime eender wie in je leven met wie je samen deze uitdaging wil aangaan. Kies wel iemand van wie je weet dat hij/zij jou gaat steunen en niet gaat opstoken om samen stiekem te foetelen 😉

Wat zijn de data van de sessies?

Dat bepalen jullie zelf. Via onze online agenda kunnen jullie gemakkelijk een moment prikken waarop jullie allebei kunnen komen. Als jullie voor het traject kiezen, worden steeds meerdere data op voorhand vastgelegd, zodat jullie zeker allebei aanwezig kunnen zijn.

Waar vinden de sessies plaats?

De duo-sessies gaan (net zoals de individuele sessies) door in de praktijk: Burkweg 27 in Zonhoven.

Wat zit er allemaal in het traject?

Tijdens het half jaar komen jullie regelmatig samen op consultatie. Daarnaast ontvangen jullie ook een half jaar lang de gezonde weekmenu’s en recepten.

Als kers op de taart starten we een Whatsapp-groepje waarin we van aan de zijlijn voor jullie kunnen supporteren.

Wat voor voedingsschema zal ik volgen?

Het voedingsschema wordt voor jullie allebei apart bepaald op basis van je doelstellingen en huidige gewoontes.

Wil je werken met vervangmaaltijden of het proteïnedieet, dan kan dat.

Mijn vraag staat er niet tussen...?

Stuur ons een mailtje!

Wat anderen zeggen...

 • positive review  Loran die bij Jessified Health werkt is een echte aanrader! Enorm tevreden van Loran. Inmiddels 8killo kwijt gespeeld door gezonden voeding. Als je mij vertelde enkele maanden geleden dat dit mij ging lukken had ik niemand geloofd maar dankzij Loran haar tips verliep alles vlot. Zelfs de feestdagen waren we goed doorgekomen. Enorm fier op mezelf maar ook wel enorm dankbaar! Zonder haar was dit zeker niet gelukt! Loran leerde me nieuwe producten kennen en gaf me tips over gezonde voeding. Dankzij haar weet ik nu gezonder te eten en leven.

  Stefanie Grootjans Avatar Stefanie Grootjans
  28 January 2020

  positive review  De weekmenu's van Jessica zijn een echte aanrader. We zijn nu 2 weken bezig en verrast door de lekkere smaken 😋 Daarnaast is het gemakkelijk om inkopen te doen en absoluut niet duur. Een aanrader voor iedereen, zelfs als je niet speciaal op je eten wil letten

  Silvia Augusti Avatar Silvia Augusti
  17 January 2020

  positive review  Na alle jaren dat ik te kampen had met eetbuien en jojo effect, weet Jessica mij te motiveren en de juiste tips te geven. Ondertussen ben ik bijna op mijn streefgewicht. Ook de weekmenu's van Jessica zijn super. De gerechten zijn heel makkelijk klaar te maken en super lekker. Daardoor kan ik mijn gezonde eetpatroon makkelijker volhouden en eet ik iedere dag iets anders wat ervoor niet het geval was. Dankjewel Jessica voor de hulp die je me tot nu toe al gegeven hebt.

  Sabrina Gworek Avatar Sabrina Gworek
  17 January 2020
 • positive review  Na al de dieeten geprobeerd te hebben en steeds te blijven hangen op een bepaald gewicht duikte ik met Jessica en powerslim onder dat gewicht. zelfs onder mijn streef gewicht. De -10kilo zorgt ook voor knalprestaties op mijn loopwedstrijden. Jessica begeleid me super goed en brengt me terug op het rechte pad. Super dame!

  Carmen Keersmaekers Avatar Carmen Keersmaekers
  19 November 2019

  positive review  9 maanden geleden kwam ik vrij ongemotiveerd op men eerste afspraak. Tot de dag van men tweede afspraak was ik nog steeds niet gemotiveerd. En nu 16 kg lichter en een mooi resultaat op sportief vlak ben ik jessica heel Dankbaar voor haar tips, raad, peptalk, en nog zoveel meer. Ik mocht een nieuw leven ervaren zonder 1 dag het gevoel te hebben op dieet te zijn !!! Ik raad je zeker aan om met haar het parkoer af te leggen....

  Andy Lemmens Avatar Andy Lemmens
  18 October 2019

  positive review  Jessica is het voorbije jaar zoveel meer geweest dan een diëtiste. Ze was mijn psycholoog die me hielp stress los te laten, mijn vriendin die naar mijn geklaag luisterde, mijn moeder die me soms terecht wees, maar vooral een mental coach die ervoor zorgde dat ik vandaag voor het eerst 15 km liep in dwars door hasselt. Maar tegelijkertijd kan ik met trots zeggen dan er ondertussen ook 20 kg achtergelaten zijn, dus ook de rol als diëtiste doet ze als de beste! Dank je wel voor alles Jessica, you make dreams come true!!!

  Inge Verding Avatar Inge Verding
  13 October 2019