Duo-traject

Gezonder worden samen met je beste vriendin, mama, broer, ...

man 3694475 1920 - Duo-traject

WAT?

Alleen is maar alleen.

Ga samen de strijd met de kilo's aan!

VINKJE - Duo-traject je wordt allebei begeleid door een gediplomeerd diëtiste (ik ;-))

VINKJE - Duo-traject je inspireert elkaar om een gezonde levensstijl in te passen in het drukke leven van alledag

VINKJE - Duo-traject je motiveert elkaar om het vol te houden wanneer het eens moeilijker gaat

VOOR WIE?

Je kiest voor dit traject als je

VINKJE - Duo-traject samen met je partner, vriend, of familielid

VINKJE - Duo-traject wil afvallen en/of gezonder worden

 

Maak nu jullie eerste afspraakin de online agenda

Tarieven

Willen jullie samen een groot doel behalen, kiezen jullie best voor het traject.

Zijn jullie er nog niet helemaal uit of het traject wel iets voor jullie is, zijn ook losse consultaties mogelijk.

Losse consultaties

Duo-traject

batman 1293525 1920 - Duo-traject

In het DUO-traject gaan jullie samen voor een WAUW-effect!

Een half jaar lang worden jullie intensief begeleid om jullie doel te behalen. Op het einde van de rit zullen jullie trots kunnen terugblikken op jullie fantastische prestatie.

Jullie betalen elk slechts 410 euro voor het hele traject.

Beslissen of jullie in het traject stappen, hoeft niet meteen de eerste sessie. Boek vrijblijvend een intake-gesprek en beslis daarna of we een match zijn!

Wij schrijven ons in!

Wat vraag jij je af?

Met wie ga ik samen werken?

Wij kunnen jou alledrie begeleiden. Meer over ons lees je hier.

Daarnaast kies je als partner-in-crime eender wie in je leven met wie je samen deze uitdaging wil aangaan. Kies wel iemand van wie je weet dat hij/zij jou gaat steunen en niet gaat opstoken om samen stiekem te foetelen 😉

Wat zijn de data van de sessies?

Dat bepalen jullie zelf. Via onze online agenda kunnen jullie gemakkelijk een moment prikken waarop jullie allebei kunnen komen. Als jullie voor het traject kiezen, worden steeds meerdere data op voorhand vastgelegd, zodat jullie zeker allebei aanwezig kunnen zijn.

Waar vinden de sessies plaats?

De duo-sessies gaan (net zoals de individuele sessies) door in de praktijk: Burkweg 27 in Zonhoven.

Wat zit er allemaal in het traject?

Tijdens het half jaar komen jullie regelmatig samen op consultatie. Daarnaast ontvangen jullie ook een half jaar lang de gezonde weekmenu’s en recepten.

Als kers op de taart starten we een Whatsapp-groepje waarin we van aan de zijlijn voor jullie kunnen supporteren.

Wat voor voedingsschema zal ik volgen?

Het voedingsschema wordt voor jullie allebei apart bepaald op basis van je doelstellingen en huidige gewoontes.

Wil je werken met vervangmaaltijden of het proteïnedieet, dan kan dat.

Mijn vraag staat er niet tussen...?

Stuur ons een mailtje!

Wat anderen zeggen...

 • positive review  9 maanden geleden kwam ik vrij ongemotiveerd op men eerste afspraak. Tot de dag van men tweede afspraak was ik nog steeds niet gemotiveerd. En nu 16 kg lichter en een mooi resultaat op sportief vlak ben ik jessica heel Dankbaar voor haar tips, raad, peptalk, en nog zoveel meer. Ik mocht een nieuw leven ervaren zonder 1 dag het gevoel te hebben op dieet te zijn !!! Ik raad je zeker aan om met haar het parkoer af te leggen....

  Andy Lemmens Avatar Andy Lemmens
  18 October 2019

  positive review  Jessica is het voorbije jaar zoveel meer geweest dan een diëtiste. Ze was mijn psycholoog die me hielp stress los te laten, mijn vriendin die naar mijn geklaag luisterde, mijn moeder die me soms terecht wees, maar vooral een mental coach die ervoor zorgde dat ik vandaag voor het eerst 15 km liep in dwars door hasselt. Maar tegelijkertijd kan ik met trots zeggen dan er ondertussen ook 20 kg achtergelaten zijn, dus ook de rol als diëtiste doet ze als de beste! Dank je wel voor alles Jessica, you make dreams come true!!!

  Inge Verding Avatar Inge Verding
  13 October 2019

  positive review  Na jaren schrik te hebben van diëtisten en diëten uiteindelijk toch de stap durven nemen nadat ik Jessica al een tijdje 'volgde'. Ik ben ingestapt in het online traject en deze aanpak bevalt me prima! Jessica geeft heel veel info omtrent het waarom sommige dingen betere keuzes zijn dan andere waardoor het totaal niet aanvoelt als een 'dieet'. We werken vooral aan het maken van betere keuzes wat resulteert in een andere manier van denken over eten zonder dat het als 'mag niet' aanvoelt. Het is makkelijk vol te houden en ik kan nog steeds genieten van een pleziertje, meer nog dan voorheen. Haar wekelijkse menu op vrijdag helpt enorm bij het kiezen van verantwoord eten en de porties zijn zo ruim dat wij er zelfs van eten met onze twee kinderen van 5 en 8. Ook zij lusten zonder problemen de leuke gerechten. Het klaarmaken van de gezonde maaltijden neemt zo weinig tijd in beslag doordat Jessica heeft nagedacht over een tijdsbesparende manier van koken, waardoor het koken op zich vlot en snel gaat. De ingrediënten zijn steevast te vinden in je lokale supermarkt, wat ook niet onbelangrijk is. Jess, ik kijk er naar uit om mijn traject verder te doorlopen en reken er op dat mijn manier van eten in de toekomst gezonder en gemakkelijker zal zijn.

  Kim Maes Avatar Kim Maes
  25 September 2019
 • 5 star review  Jessica is heel enthousiast, super tof in de omgang en enorm gedreven om je met raad en daad bij te staan! Job, gezin en druk sociaal leven zorgden ervoor dat er zo goed als geen tijd meer over was voor sport en ontspanning. Dankzij Body Sculptor kan dit nu wel. In amper 30 minuten per sessie kan ik nu heerlijk relaxen met als bijkomend voordeel dat kilo's en centimeters verdwijnen als sneeuw voor de zon! Een echte aanrader!!!! Het is prijzig, maar het is het waard!!!

  Wendy Maes Avatar Wendy Maes
  2 August 2019

  positive review  Ik sukkelde al jaren met maag en darm klachten. Alles wat voor mij "gezond" was bezorgde mij klachten en pijn, alles wat voor mij "lekker" was betekende extra kilo's. Jessica was voor mij de ultieme hoop..Ik had zoveel geprobeerd : glutenvrij, koolhydraten vrij..enz enz.... Telkens eindigde met nog meer klachten en een paar kilo's extra. Ik ben naar haar gestapt met de hoop dat het zou klikken en ik alles zou durven aan haar overlaten wat mijn voeding betreft. Jessica is vriendelijk, geduldig en VERASSEND. Ze kwam af met zoveel tips en tricks 🙂 🙂 ..Zoveel dingen waaraan ik nooit had gedacht! Ze heeft mij geweldig begeleid met een smile. Dag na dag begon ik mij beter te voelen. Ze houdt rekening met mijn gewoontes en heeft een plan opgesteld waarmee ik zeker op zeeeeeer lange (voor ALTIJD ;)) termijn kan leven. Na 3 dikke maanden ben ik mijn klachten bijna vergeten en ben zelf erdoor afgevallen. Mijn darmen en maag zijn een pak rustiger en verpesten niet meer mijn dagen. Bedankt Jessica Berden

  Laura Natale Avatar Laura Natale
  3 April 2019

  positive review  ik moest van de cardioloog 40 kg afvallen ik ben toen in contact gekomen met Jessica half juni begonnen en ben nu juist 20 kg afgevallen waar ik trots op ben en heb veel te danken aan de begeleiding Jessica zoekt altijd een oplossing en geeft u zoveel zelfvertrouwen dat de lange weg dragelijk is en zeker niet uitgehongerd bent Ik ben trots op mezelf en weet dat Jessica nog veel mensen gelukkig gaat maken toppie

  Hilaire Aerts Avatar Hilaire Aerts
  23 November 2018