Duo-traject

Gezonder worden samen met je beste vriendin, mama, broer, ...

man 3694475 1920 - Duo-traject

WAT?

Alleen is maar alleen.

Ga samen de strijd met de kilo's aan!

VINKJE - Duo-traject je wordt allebei begeleid door een gediplomeerd diëtiste (ik ;-))

VINKJE - Duo-traject je inspireert elkaar om een gezonde levensstijl in te passen in het drukke leven van alledag

VINKJE - Duo-traject je motiveert elkaar om het vol te houden wanneer het eens moeilijker gaat

VOOR WIE?

Je kiest voor dit traject als je

VINKJE - Duo-traject samen met je partner, vriend, of familielid

VINKJE - Duo-traject wil afvallen en/of gezonder worden

 

Maak nu jullie eerste afspraakin mijn online agenda

Tarieven

Willen jullie samen een groot doel behalen, kiezen jullie best voor het traject.

Zijn jullie er nog niet helemaal uit of het traject wel iets voor jullie is, zijn ook losse consultaties mogelijk.

Losse consultaties

Duo-traject

batman 1293525 1920 - Duo-traject

In het DUO-traject gaan jullie samen voor een WAUW-effect!

Een half jaar lang worden jullie intensief begeleid om jullie doel te behalen. Op het einde van de rit zullen jullie trots kunnen terugblikken op jullie fantastische prestatie.

Jullie betalen elk slechts 410 euro voor het hele traject.

Beslissen of jullie in het traject stappen, hoeft niet meteen de eerste sessie. Boek vrijblijvend een intake-gesprek en beslis daarna of we een match zijn!

Wij schrijven ons in!

Wat vraag jij je af?

Met wie ga ik samen werken?

Hey, ik ben Jessica, aangenaam. Ik ben diëtiste en ervaringsdeskundige: het grootste deel van mijn leven heb ik gesukkeld met mijn gewicht. Wil je mij liever eerst leren kennen? Stuur me een mailtje of bel me.

Daarnaast kies je als partner-in-crime eender wie in je leven met wie je samen deze uitdaging wil aangaan. Kies wel iemand van wie je weet dat hij/zij jou gaat steunen en niet gaat opstoken om samen stiekem te foetelen 😉

Wat zijn de data van de sessies?

Dat bepalen jullie zelf. Via mijn online agenda kunnen jullie gemakkelijk een moment prikken waarop jullie allebei kunnen komen. Als jullie voor het traject kiezen, worden steeds meerdere data op voorhand vastgelegd, zodat jullie zeker allebei aanwezig kunnen zijn.

Waar vinden de sessies plaats?

De duo-sessies gaan (net zoals de individuele sessies) door in mijn praktijk: Burkweg 27 in Zonhoven.

Wat zit er allemaal in het traject?

Tijdens het half jaar komen jullie regelmatig samen op consultatie. Daarnaast ontvangen jullie ook een half jaar lang mijn gezonde weekmenu’s en recepten.

Als kers op de taart starten we een Whatsapp-groepje waarin ik van aan de zijlijn voor jullie kan supporteren.

Wat voor voedingsschema zal ik volgen?

Het voedingsschema wordt voor jullie allebei apart bepaald op basis van je doelstellingen en huidige gewoontes.

Wil je werken met vervangmaaltijden of het proteïnedieet, dan kan dat.

Mijn vraag staat er niet tussen...?

Stuur me een mailtje!

Wat anderen zeggen...

 • ik moest van de cardioloog 40 kg afvallen ik ben toen in contact gekomen met Jessica half juni begonnen en ben nu juist 20 kg afgevallen waar ik trots op ben en heb veel te danken aan de begeleiding Jessica zoekt altijd een oplossing en geeft u zoveel zelfvertrouwen dat de lange weg dragelijk is en zeker niet uitgehongerd bent Ik ben trots op mezelf en weet dat Jessica nog veel mensen gelukkig gaat maken toppie

  thumb Hilaire Aerts
  11/23/2018

  5 star review  Ik heb met Jessica al vaak samen gewerkt en dat is elke keer opnieuw een plezier. Zij denkt out of the box en de cliënt staat altijd centraal. Zij heeft kennis van veel verschillende domeinen en schoolt zich continu bij om gebruik te kunnen maken van de laatste, nieuwe inzichten.

  thumb Odile Desbeck
  6/15/2018

  5 star review  Jessica geeft je een duidelijke en opbouwende begeleiding. Niks is te veel gevraagd! Dankzij haar oneindig vele tips zag ik het licht weer aan het einde van de tunnel... Je voelt je volledig op je gemak bij haar. Ze geeft je helemaal niet het gevoel dat ze je 'op je vingers komt tikken' !� Het is altijd weer een plezier om op consultatie te komen! Ik kijk er steeds naar uit!

  thumb Annelies Daemen
  1/29/2018
 • 5 star review  Een fijne ontvangst en je voelt je er dadelijk op het gemak. Ik kan het alleen maar aanraden. Super !!!

  thumb Els Baerten
  1/11/2018

  5 star review  Ik ben heel blij dat ik bij haar ben. Ze oordeelt me niet. Ze geeft me veel tip en helpt met mijn eetpatroon aan te passen. Ze luistert naar mijn verhaal. Ze is de moeite waard. Ik kijk er naar uit naar de volgende afspraak. En mijn kilootjes verdwijnen langszaam aan. Wekelijkse wandeling gebeurt ook via haar. Echt de moeite waard........

  thumb Ann Vermeir
  1/02/2018

  5 star review  Ik heb Jess leren kennen in 2013, toen ik net zwanger was van m'n dochtertje. Tijdens m'n zwangerschap bleek haar kennis erg nuttig, want ik was op korte tijd veel bijgekomen (zelfs m'n gyn vond het wat enthousiast...) en toen heeft zij me veel nuttige tips gegeven van wat ik best als gezonde tussendoortjes kon eten die goed vulden en voor een langer verzadigingsgevoel zorgden, zodat ik niet constant honger had. Na m'n bevalling ondernam ik enkele minder succesvolle pogingen om op eigen initiatief de zwangerschapskilo's eraf te krijgen (eten à la Pascale Naessens, of véél te weinig eten met vreetbuien als gevolg enz...). Uiteindelijk heb ik opnieuw Jess haar hulp ingeroepen. Zij maakte me duidelijk dat ik gezond eten en gewichtsverlies niet zozeer als een dieet mocht zien, maar als een way of life, waarin je zorgt dat je de juiste en voldoende voeding eet, in combinatie met lichaamsbeweging, en dan zou het resultaat vanzelf wel volgen. Ook kon ze me enkele specifieke producten aanraden voor de 'goestingskes' tussendoor zodat ik guilt-free kon snacken. Verder leerde ze me ook hoe ik zelf de juiste producten kon vinden aan de hand van de ingrediënten op de verpakking. Onvermijdelijk waren er dipjes en momenten dat ik toch niet kon weerstaan aan de lokroep van alles wat ongezond was, maar dan was Jess er weer met bemoedigende woorden, en om mij te zeggen dat dat op zich niet erg was, zo lang je je maar weer snel herpakte. Eind april ben ik met start to run begonnen, en in het begin durfde ik na een loop-sessie wel eens last hebben van inspanningshoofdpijn. Los van de aanmoedigingen, had Jess ook daarover advies klaar wat ik kon proberen om die hoofdpijn te voorkomen. Dankzij haar adviezen ben ik op 4 maanden tijd 8 kilo kwijt gespeeld, een mooi en gezond gemiddelde van 2kg per maand. Nu nog een beetje aan m'n uitgerekte buikspieren werken en wie weet worden de spiegel en ik binnenkort nog vriendjes �

  thumb Els Maes
  8/26/2017