Het hoeft echt niet altijd ingewikkeld te zijn om lekker en gezond te zijn. Deze soep is gemaakt met voorgesneden soepgroenten. Zo bespaar je tijd!

Voor 4 porties soep:juliennesoep

Ingrediënten:

  • 1 l (vetarme) bouillon
  • 1 zakje (500 g) juliennesoepgroenten (of andere voorgesneden of diepvries soepgroenten)

Bereidingswijze:

  • Bereid de bouillon
  • Voeg de groenten toe aan de kokende bouillon en laat 10 à 15 minuten pruttelen op een zacht vuur
Tip!

Een ongemixte soep bevat meer vezels, maar als je dit niet graag eet, kan je de soep alsnog mixen.

Dit recept maakte onderdeel uit van de bachelorproef die ik samen met Odile Desbeck schreef.

 

 

Val echt NOOIT meer zonder inspiratie!

Heb je wel vaker nood aan nieuwe recepten die snel én gezond zijn? 

cover U6E45LRY2G.png?zoom=0 - Juliennesoep

 

Bestel nu

Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen

Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Een evenwichtig samengesteld weekmenu

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn

VINKJE.png?zoom=0 - Juliennesoep Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt