fbpx

Gnocchi met tonijn en zongedroogde tomaten

Voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 gram gnocchi
  • 500 gram champignons
  • 50 gram zongedroogde tomaten
  • 200 gram tomatenpulp (uit blik)
  • 1 groot blik tonijn in eigen nat (uitgelekt
    gewicht zo’n 150 gram)
  • enkele blaadjes verse basilicum 


Bereidingswijze:

  • Snipper de ui, pers de knoflook en fruit ze even in
    de olijfolie. Voeg dan de gnocchi toe en bak ze in
    ongeveer 6 minuten goudbruin. Schep ze niet te
    vaak om, zodat ze mooi kunnen kleuren
  • Snij intussen de champignons in schijfjes en voeg
    ze toe aan de gnocchi. Bak nog enkele minuten
    verder tot de champignons gaar zijn
  • Snij de zongedroogde tomaten in reepjes en voeg
    ze toe aan de pan, samen met de tomatenpulp. Giet
    de tonijn af, verdeel in stukjes en voeg ook toe aan
    de pan. Laat het geheel even doorwarmen, kruid
    met peper en zout en serveer met de verse
    basilicum er bovenop

Tip! 

Meestal worden gnocchi gekookt, maar in dit recept bak je ze. Vind je geen gnocchi in de winkel? Vervang ze dan door voorgekookte aardappelblokjes of -schijfjes.

Kies voor MSC-gecertificeerde tonijn. Zo weet je dat hij op een duurzame manier gevangen is.

Veggie?

Voeg een blikje kikkererwten toe en laat mee opwarmen.

 

Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…

 Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd

 Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”

 Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding

 Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen

 Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen

Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:

 Een evenwichtig samengesteld weekmenu

 Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn

 Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat ook het mentale stuk erg belangrijk is, ben ik intussen contextueel gedragstherapeut in opleiding.

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book! Vul je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Tijdelijke cliëntenstop Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan.

Wachtlijst Jessified Health

Vul je gegevens in om op de wachtlijst te komen om door Jessica begeleid te worden.

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!