fbpx

Mini training - doelen stellen... en ze waarmaken

In mijn praktijk hoor ik héél vaak:
“Ik weet het allemaal wel zenne, maar ik doe het niet!”

Deze training is een antwoord hierop. Ze bestaat uit 5 korte video’s waarin ik je uitleg wat voor doelen je best stelt en hoe je ervoor zorgt dat je ze waarmaakt. Daarbovenop krijg je een werkboek en een extra tracker om je hierbij te ondersteunen.

Wie ben ik?

Elke dag help ik mensen fitter en gezonder worden, maar ooit zat ik in jouw stoel. Ik worstelde met mijn gewicht, had een hekel aan sport en zat gewoon helemaal niet goed in mijn vel.

Ik zocht hulp, legde een hele weg af en vond een evenwicht… wat echt een verademing is!

Dit voelt zo goed, dat ik besloot dat ik andere mensen hiermee wilde helpen. Ik schoolde me om tot diëtiste, volgde een cursus personal training en verdiepte me in psychologie en mental coaching. Ik werd zo gebeten door psychologie, dat ik ondertussen ook een 4-jarig postgraduaat en allerlei extra bijscholingen in de contextuele gedragstherapie volg.

Mijn missie is jou te helpen ook dat evenwicht te bereiken.

Bekijk nu deze training

(Inclusief werkboek om je te ondersteunen!)

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!