fbpx

Webinar emo-eten en eetbuien

Je kijkt naar de opname van het webinar dat ik gaf op 19/8/2020 over emo-eten en eetbuien. Waarschijnlijk ben je op zoek naar manieren om op het moment van zo’n eetbui iets anders te doen, maar merk je steevast dat het je niet lukt. 

Tijdens het webinar geef ik je een ruimer perspectief op het ontstaan van die momenten waar het nu misloopt. Alleen door in de ruimere context aanpassingen te doen, zal je er in slagen te stoppen met eetbuien. 

Merk je dat je toch wat hulp hierbij kan gebruiken, lees dan zeker even verder onder de video. 

Je kan deze video best in full screen bekijken, door rechts onderaan te klikken op het vierkantje, of door de letter f op je toetsenbord in te drukken.

Hey, ik ben Jessica.

Ik herinner me nog goed wat voor een puinhoop ik was. Al van in mijn pubertijd was ik ofwel op dieet, ofwel was ik mijn dieet kei hard aan het verknallen. Mijn hele bestaan draaide alleen nog maar rond mijn gewicht en rond eten. Ik kon zo echt niet verder.

“Cut the crap” is wat ik tegen mezelf zei, jaren geleden, toen ik het eeuwige diëten echt kotsbeu was.

Ik vertelde mezelf om op te houden met die onzin. Ik had niet het zoveelste dieet nodig, ik had inzicht nodig!

Ik verdiepte mezelf in de werking van mijn lichaam én geest en begon eindelijk te snappen wat ik werkelijk nodig had. Ik ontdekte waarom ik aan emo-eten deed. 

Maar ik leerde vooral: hoe ik daar voor eens en voor altijd mee kon stoppen

Ik kon pas afvallen en afgevallen blijven, toen ik stopte met vechten.

Intussen ben ik al heel wat jaren verder en heb ik eindelijk een stabiel gewicht. Ik heb vrijheid in mijn doen en laten, een vrijheid die ik voorheen nooit had. 

De rust in mijn hoofd die ik sindsdien ervaar is onbetaalbaar! 

Ik geraakte zo geïnspireerd om anderen te helpen, dat ik me niet alleen omschoolde tot diëtiste, maar ook tot contextueel gedragstherapeut

Elke dag begeleid ik mijn cliënten om die eeuwige strijd kunnen staken.

 

I decided to 

Cut The Crap!

En nu kan ik jou helpen om hetzelfde te doen!

This could be you!

[wprevpro_usetemplate tid=”5″]

Is Cut The Crap iets voor jou? In deze video leg ik mijn werkwijze alvast uit

Herken je dit ook?

Wil je liever...

Wat voor programma is het?

Het Cut-The-Crap-programma is:

 • een online
 • groepstraject
 • van 6 maanden

 

Met een mix van:

 • online calls (zowel in groep als individueel)
 • extra videomodules 
 • opdrachten om je te helpen tot actie over te gaan
 • praktische tools die het leven makkelijker maken

 

Je krijgt toegang tot:

 • mijn kennis over gezonde voeding en de werking van ons lichaam
 • al mijn inzichten over gedragsverandering, gebaseerd op ACT en RFT
 • de exacte strategieën die ik al bij honderden klanten heb gebruikt in mijn praktijk
 • een community van mensen die exact hetzelfde doormaken als jij!

 

Waarom is dit programma anders dan anders?

Er zijn 4 belangrijke pijlers in dit programma, waardoor het helemaal anders is dan al wat je tot hiertoe al probeerde:

Mentale 360° coaching

Realistische en pragmatische aanpak

Geen one-size-fits-all dieet

Group support

Mentale 360° coaching​
We besteden heel veel aandacht aan álle factoren die een invloed hebben op je levensstijl en eetgedrag. Je leert op een constructieve manier omgaan met uitdagende situaties, negatieve gedachten, moeilijke gevoelens, enz. Deze diepgaande coaching is de voornaamste reden waarom dit traject heel anders is dan alle andere dingen die je eerder deed!
Realistische en pragmatische aanpak​
De meeste manieren om af te vallen zijn niet realistisch. Ze kosten te veel werk, zijn te streng en moeilijk om vol te houden, en houden geen rekening met het echte leven. Het is tijd om te ontdekken wat voor jou werkt om blijvend af te vallen.
Geen one-size-fits-all dieet
Je krijgt geen voorgekauwde dieetschema’s. Het is nodig dat je zélf genoeg weet, begrijpt én leert toepassen, zodat je de rest van je leven verder kan en je niet gewoon al je gewicht weer bij komt als je stopt met het programma. Je wil niet de rest van je leven een diëtist nodig hebben die zegt wat je moet doen.
Group support
Alleen is maar alleen. Veel mensen voelen zich erg eenzaam wanneer ze hun levensstijl proberen veranderen. De mensen in je omgeving zijn niet altijd even behulpzaam. Misschien geven zij tegenstrijdige adviezen, stellen ze je proces in vraag, of dwarsbomen ze zelfs je plannen uit onwetendheid of jaloezie. Als je worstelt met je gevoelens rondom eten, heb je misschien vaak het gevoel dat niemand jou begrijpt. Wanneer je deelneemt aan dit groepstraject, sta je er niet langer alleen voor. Behalve een coach die uit eigen ervaring weet hoe het is, heb je steun van de andere deelnemers die hetzelfde doormaken.
Vorige slide
Volgende slide

Hoe werkt het precies?

Gedurende zes maanden krijg je een blended learning-mix van:

 • live coaching calls via de computer, zowel in groep als individueel
 • extra video’s en audiobestanden om het mentale stuk kracht bij te zetten 
 • werkboeken met opdrachten zodat je overgaat tot doelgerichte actie
 • persoonlijke feedback op de opdrachten voor extra groei
 • evidence-based, no bullsh*t uitleg over gezonde voeding
 • extra tips & tricks om gezonde keuzes te leren maken
 • weekmenu’s met gezonde, snelle en gemakkelijke recepten
 • praktische tools die het leven gemakkelijker maken

And last but certainly not least: toegang tot een besloten Facebook-groep enkel voor CTC-deelnemers. Hier kan je niet alleen al je vragen stellen, maar ook steun en accountability vinden bij de andere deelnemers. Doordat iedereen tegelijk start, gaan jullie door hetzelfde proces. Diepgang en verbinding met gelijkgestemden gegarandeerd!

Tijdens de groepscalls komen telkens specifieke modules aan bod.

Hierdoor doorloop je een doordacht proces dat tot duurzame gedragsverandering leidt

Jouw online toolbox

De volledige inhoud van het programma wordt bijgehouden in een online platform.

Dit laat je toe om op eender welk moment alles terug te vinden.

Ook alle coaching calls in groep worden opgenomen en hierin opgeladen, zodat je ze kan herbekijken of kan inhalen als je eens niet live aanwezig kon zijn.

 

Praktische info

Momenteel loopt de eerste ronde van dit traject. Hoe een eventuele tweede ronde eruit ziet, is nog niet zeker en hangt er wat vanaf hoe deze ronde loopt. Je kan je wel alvast op de wachtlijst zetten, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer ik dit traject opnieuw organiseer!

Wat vraag jij je af?

Denk je dat het traject iets voor jou is en wil je graag enkele vragen stellen? Stel ze gerust via dit formulier, dan kom ik er zeker op terug! 

Are you ready to cut the crap?

Look, I get it. 

Je bent gewend van je gewicht te bestrijden met een gewoon dieet. Ik snap dat, want een goed dieet hélpt waarschijnlijk inderdaad om de kilo’s kwijt te geraken, hoor!

Yet here you are: reading this page…  

Hoe goed werkte het vorige dieet dan op de lange termijn? 

Ik wou dat iemand tegen mij eerder had gezegd: “Komaan Jess, cut the crap”!!! 

Gun jezelf een andere aanpak. Je mag van mij nog één keer “diëten” als in: doelbewust gewicht verliezen

Alleen gaan we deze keer voor de grondige aanpak en gooien we niet enkel kilo’s weg, maar ook alle strategieën die je ooit leerde, maar die je nu niet langer nodig hebt.

Jessi-wie?

 • Jessica Berden
 • Bouwjaar 1982 (you do the math)
 • Getrouwd met Bert, bijnaam Beestje (don’t ask ;-))
 • Mama van monstertjes Lex (4) en Mira (6)
 • Erkend diëtiste (RIZIV : 5-64490-50-601)
 • Contextueel gedragstherapeut i.o.
 • Vroeger was ik informaticus. Over een carrièreswitch gesproken!
 • Occasioneel loper (inconsistent as f*ck: dan weer heel veel, dan weer helemaal niet, en daar ben ik helemaal ok mee!)
 • Kenmerken: doorbijter, #nevernotlearning, prettig gestoord, plantverslaafd
 • Random facts: ik kan mijn neus bewegen en mijn oren ook. Niet allemaal tegelijkertijd though, still working on that!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!