fbpx

Webinar emo-eten en eetbuien

Je kijkt naar de opname van het webinar dat ik gaf op 19/8/2020 over emo-eten en eetbuien. Waarschijnlijk ben je op zoek naar manieren om op het moment van zo’n eetbui iets anders te doen, maar merk je steevast dat het je niet lukt. 

Tijdens het webinar geef ik je een ruimer perspectief op het ontstaan van die momenten waar het nu misloopt. Alleen door in de ruimere context aanpassingen te doen, zal je er in slagen te stoppen met eetbuien. 

Merk je dat je toch wat hulp hierbij kan gebruiken, lees dan zeker even verder onder de video. 

Je kan deze video best in full screen bekijken, door rechts onderaan te klikken op het vierkantje, of door de letter f op je toetsenbord in te drukken.

Hey, ik ben Jessica.

Ik herinner me nog goed wat voor een puinhoop ik was. Al van in mijn pubertijd was ik ofwel op dieet, ofwel was ik mijn dieet kei hard aan het verknallen. Mijn hele bestaan draaide alleen nog maar rond mijn gewicht en rond eten. Ik kon zo echt niet verder.

“Cut the crap” is wat ik tegen mezelf zei, jaren geleden, toen ik het eeuwige diëten echt kotsbeu was.

Ik vertelde mezelf om op te houden met die onzin. Ik had niet het zoveelste dieet nodig, ik had inzicht nodig!

Ik verdiepte mezelf in de werking van mijn lichaam én geest en begon eindelijk te snappen wat ik werkelijk nodig had. Ik ontdekte waarom ik aan emo-eten deed. 

Maar ik leerde vooral: hoe ik daar voor eens en voor altijd mee kon stoppen

Ik kon pas afvallen en afgevallen blijven, toen ik stopte met vechten.

Intussen ben ik al heel wat jaren verder en heb ik eindelijk een stabiel gewicht. Ik heb vrijheid in mijn doen en laten, een vrijheid die ik voorheen nooit had. 

De rust in mijn hoofd die ik sindsdien ervaar is onbetaalbaar! 

Ik geraakte zo geïnspireerd om anderen te helpen, dat ik me niet alleen omschoolde tot diëtiste, maar ook tot contextueel gedragstherapeut

Elke dag begeleid ik mijn cliënten om die eeuwige strijd kunnen staken.

 

I decided to 

Cut The Crap!

En nu kan ik jou helpen om hetzelfde te doen!

This could be you!

 • positive review  Het is alsof je gezellig bij een vriendin zit te praten, iemand die je echt begrijpt en die uit eigen ervaring weet hoe het voelt en waar je mee in je hoofd zit. De drempel was hoog, maar Jessica heeft hem helemaal platgewalst door haar vrolijkheid, vriendelijkheid en losse manier van werken. Geen stijf, saai, streng gedoe. Een toffe, vrolijke, vriendelijke meid boordevol aanstekelijke energie en een bom aan goede tips en informatie en motivatie!!! Niet twijfelen, maak je afspraak nu, het kan ook online!!! Superhandig!

  Seil Enna Avatar Seil Enna
  22 maart 2020

  positive review  Een tijdje geleden klopte ik aan bij Jessica, mentaal moe en ontmoedigd na een lange periode van ‘diëten zonder enig resultaat’ en ‘die enkele kilo’s die ik maar niet kwijt speelde’. Ik ben een slechte ‘afvaller’ en geloofde in geen enkel dieet meer. Totdat Jessica me het ‘Fittergy Sportvasten’ introduceerde; een kuur van 10 dagen met 3 afbouwdagen, 3 vastendagen, 4 opbouwdagen en dagelijkse sportsessies. Toegegeven, na Jessica’s eerste toelichting schoot de moed me in de schoenen: dit dieet leek me toch wel erg zwaar… Om een lang verhaal kort te maken: wat ben ik BLIJ dat ik deze uitdaging toch ben aangegaan! De 10 dagen zijn omgevlogen, mede dankzij Jessica’s begeleiding en enthousiaste aanmoedigingen die ik dagelijks mocht ontvangen. Nu enkele kilo’s lichter (op slechts 10 dagen!) en met een duidelijk ‘meer vergevingsgezind’ metabolisme kijk ik de toekomst weer positief tegemoet. Eindelijk iets gevonden dat echt werkt! Van harte aanbevolen dus… Nog eens superbedankt, Jessica! Jouw coaching en steun waren hartverwarmend en een cruciaal onderdeel van het welslagen van het traject.

  Eva Vissers Avatar Eva Vissers
  21 maart 2020

  positive review  Een afspraak bij Jessified Health is zoveel meer dan ‘naar de diëtiste gaan’… Jessica is de eerste die er in geslaagd is om het gevecht tegen de kilo’s voor mij in een ander daglicht te plaatsen. Het gaat over zoveel meer dan ‘letten op je eten’. Ze pakt het hele plaatje over het waarom van eten en niet opletten aan, tips en tricks, het opnieuw oppakken van je plan, ondanks een dip weer herpakken, … en ze bevestigt op een heel warme manier ‘he, je bent ok!’. Dat is al bij al nog de allermooiste ervaring en wat een stimulans voor de motivatie! Het op gewicht blijven lukt goed, ik koop kleding die ik voordien nooit had durven dragen en ik weet, ook met enkele grammen naar omhoog, dat het heus wel weer kan lukken als ik mijn plan weer oppak. En dat, doe ik dan ook onmiddellijk. Merci!

  Kenny-Barbara Broes-Dupuis Avatar Kenny-Barbara Broes-Dupuis
  21 maart 2020
 • positive review  Ik volg nu al een aantal maanden de online begeleiding bij Jess en ik vind het fantastisch! Zonhoven is te ver en ik hou ook wel van de flexibiliteit van de online consultaties. Waar en wanneer ik wil kan ik de call met Jess doen en begeleidt ze me 100% vanachter haar computer. Door het gebruik van de video lijkt het alsof we gewoon bij elkaar zitten. Ze tekent ook vaak zaken, wat mij heel hard helpt, om te visualiseren, ik zal de dominoblokjes nooit vergeten 🙂 Jess haar expertise, enthousiasme en gedrevenheid zijn van onschatbare waarde voor mij! Ik kan het alleen maar volmondig aanraden, zowel Jess als het online begeleidingstraject!!

  Kathleen Vandenbulcke Avatar Kathleen Vandenbulcke
  18 maart 2020

  positive review  Fantastisch dat ik online consultaties kan plannen (vermits ik in Zwisterland woon 😊)! Ik ben sinds korte tijd bij Jessica in behandeling, op aanraden van een andere klant van Jessica. Ik denk dat velen onder ons sceptisch zijn wat betreft het idee van een diëtist – maar Jessica is veel meer dan een enorm goede diëtist. Ze is contextueel gedragstherapeute in opleiding en kijkt naar het “volledige plaatje”. Bovendien is ze enorm gepassioneerd door haar job en haar cliënten. Ze is de eerste persoon die mij het vertrouwen geeft dat er eindelijk vooruitgang komt wat betreft mijn relatie met eten. Ze is begripvol, enthousiast, toegankelijk en enorm lief – de perfecte basis voor een open vertrouwensrelatie. Elke week kijk ik uit naar mijn consultatie, die we online doen, vermits ik in Zwitserland woon. Ik ben ENORM blij dat ik dankzij de online consultatie van Jessica’s hulp kan genieten (en voor degenen die er geen ervaring mee hebben: het is enorm simpel en toch persoonlijk, via een videoconference). Ik kan Jessica alleen maar aanraden; ze heeft nu al een enorme impact op mijn leven en ik wens het vele anderen toe.

  Ancy Mechelmans Avatar Ancy Mechelmans
  13 maart 2020

  positive review  Mijn afspraken plan ik in bij Loran. Neemt de tijd om echt te luisteren. Altijd bereikbaar… er zijn ook menu’s beschikbaar die het makkelijker maken om gezond te koken.

  Kristien Pwls Avatar Kristien Pwls
  12 maart 2020
 • positive review  Ik ben bij Loran in behandeling en ik voel me goed bij haar…kan goed luisteren en is een rustig persoon die mij op elke manier probeert te helpen met tips voor te stellen, ze straalt positiviteit uit en dat is héél belangrijk!

  Anja Maes Avatar Anja Maes
  26 februari 2020

  positive review  Loran die bij Jessified Health werkt is een echte aanrader! Enorm tevreden van Loran. Inmiddels 8killo kwijt gespeeld door gezonden voeding. Als je mij vertelde enkele maanden geleden dat dit mij ging lukken had ik niemand geloofd maar dankzij Loran haar tips verliep alles vlot. Zelfs de feestdagen waren we goed doorgekomen. Enorm fier op mezelf maar ook wel enorm dankbaar! Zonder haar was dit zeker niet gelukt! Loran leerde me nieuwe producten kennen en gaf me tips over gezonde voeding. Dankzij haar weet ik nu gezonder te eten en leven.

  Stefanie Grootjans Avatar Stefanie Grootjans
  28 januari 2020

  positive review  De weekmenu’s van Jessica zijn een echte aanrader. We zijn nu 2 weken bezig en verrast door de lekkere smaken 😋 Daarnaast is het gemakkelijk om inkopen te doen en absoluut niet duur. Een aanrader voor iedereen, zelfs als je niet speciaal op je eten wil letten

  Silvia Augusti Avatar Silvia Augusti
  17 januari 2020
 • positive review  Na alle jaren dat ik te kampen had met eetbuien en jojo effect, weet Jessica mij te motiveren en de juiste tips te geven. Ondertussen ben ik bijna op mijn streefgewicht. Ook de weekmenu’s van Jessica zijn super. De gerechten zijn heel makkelijk klaar te maken en super lekker. Daardoor kan ik mijn gezonde eetpatroon makkelijker volhouden en eet ik iedere dag iets anders wat ervoor niet het geval was. Dankjewel Jessica voor de hulp die je me tot nu toe al gegeven hebt.

  Sabrina Gworek Avatar Sabrina Gworek
  17 januari 2020

  positive review  Na al de dieeten geprobeerd te hebben en steeds te blijven hangen op een bepaald gewicht duikte ik met Jessica en powerslim onder dat gewicht. zelfs onder mijn streef gewicht. De -10kilo zorgt ook voor knalprestaties op mijn loopwedstrijden. Jessica begeleid me super goed en brengt me terug op het rechte pad. Super dame!

  Carmen Keersmaekers Avatar Carmen Keersmaekers
  19 november 2019

  positive review  9 maanden geleden kwam ik vrij ongemotiveerd op men eerste afspraak. Tot de dag van men tweede afspraak was ik nog steeds niet gemotiveerd. En nu 16 kg lichter en een mooi resultaat op sportief vlak ben ik jessica heel Dankbaar voor haar tips, raad, peptalk, en nog zoveel meer. Ik mocht een nieuw leven ervaren zonder 1 dag het gevoel te hebben op dieet te zijn !!! Ik raad je zeker aan om met haar het parkoer af te leggen….

  Andy Lemmens Avatar Andy Lemmens
  18 oktober 2019
 • positive review  Jessica is het voorbije jaar zoveel meer geweest dan een diëtiste. Ze was mijn psycholoog die me hielp stress los te laten, mijn vriendin die naar mijn geklaag luisterde, mijn moeder die me soms terecht wees, maar vooral een mental coach die ervoor zorgde dat ik vandaag voor het eerst 15 km liep in dwars door hasselt. Maar tegelijkertijd kan ik met trots zeggen dan er ondertussen ook 20 kg achtergelaten zijn, dus ook de rol als diëtiste doet ze als de beste! Dank je wel voor alles Jessica, you make dreams come true!!!

  Inge Verding Avatar Inge Verding
  13 oktober 2019

  positive review  Na jaren schrik te hebben van diëtisten en diëten uiteindelijk toch de stap durven nemen nadat ik Jessica al een tijdje ‘volgde’. Ik ben ingestapt in het online traject en deze aanpak bevalt me prima! Jessica geeft heel veel info omtrent het waarom sommige dingen betere keuzes zijn dan andere waardoor het totaal niet aanvoelt als een ‘dieet’. We werken vooral aan het maken van betere keuzes wat resulteert in een andere manier van denken over eten zonder dat het als ‘mag niet’ aanvoelt. Het is makkelijk vol te houden en ik kan nog steeds genieten van een pleziertje, meer nog dan voorheen. Haar wekelijkse menu op vrijdag helpt enorm bij het kiezen van verantwoord eten en de porties zijn zo ruim dat wij er zelfs van eten met onze twee kinderen van 5 en 8. Ook zij lusten zonder problemen de leuke gerechten. Het klaarmaken van de gezonde maaltijden neemt zo weinig tijd in beslag doordat Jessica heeft nagedacht over een tijdsbesparende manier van koken, waardoor het koken op zich vlot en snel gaat. De ingrediënten zijn steevast te vinden in je lokale supermarkt, wat ook niet onbelangrijk is. Jess, ik kijk er naar uit om mijn traject verder te doorlopen en reken er op dat mijn manier van eten in de toekomst gezonder en gemakkelijker zal zijn.

  Kim Maes Avatar Kim Maes
  25 september 2019

  positive review  Jessica is heel enthousiast, super tof in de omgang en enorm gedreven om je met raad en daad bij te staan! Job, gezin en druk sociaal leven zorgden ervoor dat er zo goed als geen tijd meer over was voor sport en ontspanning. Dankzij Body Sculptor kan dit nu wel. In amper 30 minuten per sessie kan ik nu heerlijk relaxen met als bijkomend voordeel dat kilo’s en centimeters verdwijnen als sneeuw voor de zon! Een echte aanrader!!!! Het is prijzig, maar het is het waard!!!

  Wendy Maes Avatar Wendy Maes
  2 augustus 2019
 • positive review  ik moest van de cardioloog 40 kg afvallen ik ben toen in contact gekomen met Jessica half juni begonnen en ben nu juist 20 kg afgevallen waar ik trots op ben en heb veel te danken aan de begeleiding Jessica zoekt altijd een oplossing en geeft u zoveel zelfvertrouwen dat de lange weg dragelijk is en zeker niet uitgehongerd bent Ik ben trots op mezelf en weet dat Jessica nog veel mensen gelukkig gaat maken toppie

  Hilaire Aerts Avatar Hilaire Aerts
  23 november 2018

  5 star review  Ik heb met Jessica al vaak samen gewerkt en dat is elke keer opnieuw een plezier. Zij denkt out of the box en de cliënt staat altijd centraal. Zij heeft kennis van veel verschillende domeinen en schoolt zich continu bij om gebruik te kunnen maken van de laatste, nieuwe inzichten.

  Odile Desbeck Avatar Odile Desbeck
  15 juni 2018

  5 star review  Jessica geeft je een duidelijke en opbouwende begeleiding. Niks is te veel gevraagd! Dankzij haar oneindig vele tips zag ik het licht weer aan het einde van de tunnel… Je voelt je volledig op je gemak bij haar. Ze geeft je helemaal niet het gevoel dat ze je ‘op je vingers komt tikken’ !� Het is altijd weer een plezier om op consultatie te komen! Ik kijk er steeds naar uit!

  Annelies Daemen Avatar Annelies Daemen
  29 januari 2018
 • 5 star review  Ik heb Jess leren kennen in 2013, toen ik net zwanger was van m’n dochtertje. Tijdens m’n zwangerschap bleek haar kennis erg nuttig, want ik was op korte tijd veel bijgekomen (zelfs m’n gyn vond het wat enthousiast…) en toen heeft zij me veel nuttige tips gegeven van wat ik best als gezonde tussendoortjes kon eten die goed vulden en voor een langer verzadigingsgevoel zorgden, zodat ik niet constant honger had. Na m’n bevalling ondernam ik enkele minder succesvolle pogingen om op eigen initiatief de zwangerschapskilo’s eraf te krijgen (eten à la Pascale Naessens, of véél te weinig eten met vreetbuien als gevolg enz…). Uiteindelijk heb ik opnieuw Jess haar hulp ingeroepen. Zij maakte me duidelijk dat ik gezond eten en gewichtsverlies niet zozeer als een dieet mocht zien, maar als een way of life, waarin je zorgt dat je de juiste en voldoende voeding eet, in combinatie met lichaamsbeweging, en dan zou het resultaat vanzelf wel volgen. Ook kon ze me enkele specifieke producten aanraden voor de ‘goestingskes’ tussendoor zodat ik guilt-free kon snacken. Verder leerde ze me ook hoe ik zelf de juiste producten kon vinden aan de hand van de ingrediënten op de verpakking. Onvermijdelijk waren er dipjes en momenten dat ik toch niet kon weerstaan aan de lokroep van alles wat ongezond was, maar dan was Jess er weer met bemoedigende woorden, en om mij te zeggen dat dat op zich niet erg was, zo lang je je maar weer snel herpakte. Eind april ben ik met start to run begonnen, en in het begin durfde ik na een loop-sessie wel eens last hebben van inspanningshoofdpijn. Los van de aanmoedigingen, had Jess ook daarover advies klaar wat ik kon proberen om die hoofdpijn te voorkomen. Dankzij haar adviezen ben ik op 4 maanden tijd 8 kilo kwijt gespeeld, een mooi en gezond gemiddelde van 2kg per maand. Nu nog een beetje aan m’n uitgerekte buikspieren werken en wie weet worden de spiegel en ik binnenkort nog vriendjes �

  Els Maes Avatar Els Maes
  26 augustus 2017

Is Cut The Crap iets voor jou? In deze video leg ik mijn werkwijze alvast uit

Herken je dit ook?

Wil je liever...

Wat voor programma is het?

Het Cut-The-Crap-programma is:

 • een online
 • groepstraject
 • van 6 maanden

 

Met een mix van:

 • online calls (zowel in groep als individueel)
 • extra videomodules 
 • opdrachten om je te helpen tot actie over te gaan
 • praktische tools die het leven makkelijker maken

 

Je krijgt toegang tot:

 • mijn kennis over gezonde voeding en de werking van ons lichaam
 • al mijn inzichten over gedragsverandering, gebaseerd op ACT en RFT
 • de exacte strategieën die ik al bij honderden klanten heb gebruikt in mijn praktijk
 • een community van mensen die exact hetzelfde doormaken als jij!

 

Waarom is dit programma anders dan anders?

Er zijn 4 belangrijke pijlers in dit programma, waardoor het helemaal anders is dan al wat je tot hiertoe al probeerde:

Mentale 360° coaching

Realistische en pragmatische aanpak

Geen one-size-fits-all dieet

Group support

Mentale 360° coaching​
We besteden heel veel aandacht aan álle factoren die een invloed hebben op je levensstijl en eetgedrag. Je leert op een constructieve manier omgaan met uitdagende situaties, negatieve gedachten, moeilijke gevoelens, enz. Deze diepgaande coaching is de voornaamste reden waarom dit traject heel anders is dan alle andere dingen die je eerder deed!
Realistische en pragmatische aanpak​
De meeste manieren om af te vallen zijn niet realistisch. Ze kosten te veel werk, zijn te streng en moeilijk om vol te houden, en houden geen rekening met het echte leven. Het is tijd om te ontdekken wat voor jou werkt om blijvend af te vallen.
Geen one-size-fits-all dieet
Je krijgt geen voorgekauwde dieetschema’s. Het is nodig dat je zélf genoeg weet, begrijpt én leert toepassen, zodat je de rest van je leven verder kan en je niet gewoon al je gewicht weer bij komt als je stopt met het programma. Je wil niet de rest van je leven een diëtist nodig hebben die zegt wat je moet doen.
Group support
Alleen is maar alleen. Veel mensen voelen zich erg eenzaam wanneer ze hun levensstijl proberen veranderen. De mensen in je omgeving zijn niet altijd even behulpzaam. Misschien geven zij tegenstrijdige adviezen, stellen ze je proces in vraag, of dwarsbomen ze zelfs je plannen uit onwetendheid of jaloezie. Als je worstelt met je gevoelens rondom eten, heb je misschien vaak het gevoel dat niemand jou begrijpt. Wanneer je deelneemt aan dit groepstraject, sta je er niet langer alleen voor. Behalve een coach die uit eigen ervaring weet hoe het is, heb je steun van de andere deelnemers die hetzelfde doormaken.
Previous
Next

Hoe werkt het precies?

Gedurende zes maanden krijg je een blended learning-mix van:

 • live coaching calls via de computer, zowel in groep als individueel
 • extra video’s en audiobestanden om het mentale stuk kracht bij te zetten 
 • werkboeken met opdrachten zodat je overgaat tot doelgerichte actie
 • persoonlijke feedback op de opdrachten voor extra groei
 • evidence-based, no bullsh*t uitleg over gezonde voeding
 • extra tips & tricks om gezonde keuzes te leren maken
 • weekmenu’s met gezonde, snelle en gemakkelijke recepten
 • praktische tools die het leven gemakkelijker maken

And last but certainly not least: toegang tot een besloten Facebook-groep enkel voor CTC-deelnemers. Hier kan je niet alleen al je vragen stellen, maar ook steun en accountability vinden bij de andere deelnemers. Doordat iedereen tegelijk start, gaan jullie door hetzelfde proces. Diepgang en verbinding met gelijkgestemden gegarandeerd!

Tijdens de groepscalls komen telkens specifieke modules aan bod.

Hierdoor doorloop je een doordacht proces dat tot duurzame gedragsverandering leidt

Jessica

Jouw online toolbox

De volledige inhoud van het programma wordt bijgehouden in een online platform.

Dit laat je toe om op eender welk moment alles terug te vinden.

Ook alle coaching calls in groep worden opgenomen en hierin opgeladen, zodat je ze kan herbekijken of kan inhalen als je eens niet live aanwezig kon zijn.

 

Praktische info

Momenteel loopt de eerste ronde van dit traject. Hoe een eventuele tweede ronde eruit ziet, is nog niet zeker en hangt er wat vanaf hoe deze ronde loopt. Je kan je wel alvast op de wachtlijst zetten, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer ik dit traject opnieuw organiseer!

Wat vraag jij je af?

Denk je dat het traject iets voor jou is en wil je graag enkele vragen stellen? Stel ze gerust via dit formulier, dan kom ik er zeker op terug! 

Are you ready to cut the crap?

Look, I get it. 

Je bent gewend van je gewicht te bestrijden met een gewoon dieet. Ik snap dat, want een goed dieet hélpt waarschijnlijk inderdaad om de kilo’s kwijt te geraken, hoor!

Yet here you are: reading this page…  

Hoe goed werkte het vorige dieet dan op de lange termijn? 

Ik wou dat iemand tegen mij eerder had gezegd: “Komaan Jess, cut the crap”!!! 

Gun jezelf een andere aanpak. Je mag van mij nog één keer “diëten” als in: doelbewust gewicht verliezen

Alleen gaan we deze keer voor de grondige aanpak en gooien we niet enkel kilo’s weg, maar ook alle strategieën die je ooit leerde, maar die je nu niet langer nodig hebt.

Jessi-wie?

 • Jessica Berden
 • Bouwjaar 1982 (you do the math)
 • Getrouwd met Bert, bijnaam Beestje (don’t ask ;-))
 • Mama van monstertjes Lex (4) en Mira (6)
 • Erkend diëtiste (RIZIV : 5-64490-50-601)
 • Contextueel gedragstherapeut i.o.
 • Vroeger was ik informaticus. Over een carrièreswitch gesproken!
 • Occasioneel loper (inconsistent as f*ck: dan weer heel veel, dan weer helemaal niet, en daar ben ik helemaal ok mee!)
 • Kenmerken: doorbijter, #nevernotlearning, prettig gestoord, plantverslaafd
 • Random facts: ik kan mijn neus bewegen en mijn oren ook. Niet allemaal tegelijkertijd though, still working on that!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!