fbpx

BodySculptor

Extra ondersteuning om centimeters te verliezen

Waarom de BodySculptor?

Wil je afvallen, maar heeft het aanpassen van je voeding alleen nog niet het gewenste effect? Doe je al hard je best, maar kan je nog wel wat extra ondersteuning gebruiken?

Wij zagen vaak cliënten in onze praktijk die last hadden van plaatselijke vetophopingen, cellulite, of die op bepaalde plekken toch maar moeilijk afvielen. In onze zoektocht om hen ook daarbij te kunnen helpen, ontdekten we de BodySculptor.

Intussen hebben we al hele mooie resultaten gezien bij onze cliënten en zijn we super blij dat we deze methode ook kunnen aanbieden!

Misschien is de Bodysculptor ook iets voor jou?

Verhoog het rendement van je inspanningen!

Stimuleren van de vetverbranding

Een bio-energetisch veld van 50Hz doet het glad spierweefsel samentrekken. Dankzij deze spiercontracties verbrandt je lichaam ongeveer 650kcal per half uur. Bovendien blijft de vetverbranding ook in de uren na de behandeling nog langer verhoogd.

Centimeters verliezen + strakkere huid

Je verliest centimeters aan de taille, heupen en armen. De huid wordt bovendien ook verstevigd ter hoogte van de armen, benen, buik en in het aangezicht. Cellulite wordt minder zichtbaar.

Lymfedrainage

Dankzij de compressie die het pak uitoefent, gebeurt een lymfedrainage die de benen lichter maakt en de bloedsomloop stimuleert. Overtollig vocht wordt afgedreven én bovendien is het erg ontspannend.

Hoe ziet zo'n behandeling eruit?

Niet alle inspanning hoeft van jezelf te komen

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!