fbpx

Duurzaam afslanken

Neem voorgoed afscheid van je kilo's!

Loran en Jessica

Professionele begeleiding voor een blijvend gewichtsverlies

Er zijn verschillende manieren om af te vallen. Samen gaan we op zoek naar de manier die het beste bij je past. We houden hiervoor rekening met je huidige gewicht en je streefgewicht, maar ook met je sociaal leven, het tempo waarop je je gewicht wil verliezen, enz.

Voor welke methode je ook kiest, ondertussen gebruiken we tools en technieken uit de coaching en contextuele gedragstherapie (ACT) om tot een blijvende gedragsverandering te komen.

Zo zorgen we ervoor dat je je kilo’s niet alleen kwijtspeelt, maar ook dat je ze er af kan houden! Geen jojo-effect, wel een duurzaam gewichtsverlies dat hand in hand gaat met een verhoogde levenskwaliteit.

Dit zijn de methoden waarmee wij werken:

Alleen? Of toch liever met twee?

Afvallen kan best een eenzaam proces zijn. Hoewel wij er alles aan doen om jou te ondersteunen, kan je soms toch het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. We komen immers niet gedurende heel je traject bij je wonen 😉

Misschien heb je wel een partner, vriend(in) of familielid in je omgeving, iemand die ook eindelijk eens de strijd tegen de kilo’s wil winnen?

Kies je favoriete partner-in-crime en ga samen de uitdaging aan!

Outdoor?

Pssst, wist je dat we jou ook BUITEN kunnen coachen? 

Als je kiest voor outdoor coaching, sla je 3 vliegen in 1 klap:

  1. je wordt gecoacht, op de zelfde bevlogen en inspirerende manier als in de praktijk
  2. maar je bent in de prachtige natuur van Zonhoven
  3. en ondertussen kom je ook nog eens in beweging

Win-win dus!

Online?

Woon je niet in de buurt van Zonhoven? 

We werken ook volledig online. Zo hebben we cliënten in heel België, en zelfs Belgen die in Zwitserland en Australië wonen.

Via een videogesprek lijkt het alsof je gewoon in onze praktijk zit.

Je kan volledig online begeleid worden, maar je kan dit ook sporadisch inzetten wanneer je bijvoorbeeld tijdens je werkuren je consultatie wil inplannen en dan de verplaatsing niet kan maken, wanneer je kinderen thuis zijn, of …

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!