fbpx

Kinderen

Raad op kindermaat

Een kind is geen kleine volwassene

Worstelt je kind met overgewicht, dan hebben wij een specifieke methode om hiermee aan de slag te gaan. Bij kinderen gaan we namelijk niet gewoon op dezelfde manier te werk als bij volwassenen.

Heeft je kind overgewicht, is het soms niet nodig om af te vallen, maar is het voldoende dat het gewicht stabiel blijft, als het kind nog zal groeien. De hulp van een diëtiste is dan zinvol om te kijken hoe deze stabilisatie kan bereikt worden. Maar ook als gewichtsverlies wel nodig of gewenst is, is een aparte aanpak nodig.

Onze diëtiste, Loran, is dankzij de hip&healthy-methode de aangewezen persoon om je kind én jullie als gezin te helpen.

Er wordt op een positieve en creatieve manier gewerkt, samen met je kind, om het inzicht te geven in een gezonde levensstijl. Zo leert je kind zelf keuzes te maken (met steun van de ouders) zodat het later zelfstandig deze levensstijl kan behouden.

Boek nu je intake-gesprek

Als je kind overgewicht en/of ongezonde voedingsgewoontes heeft, kan het moeilijk zijn om te weten wat je nu best wel of niet doet. Wat mag je zoon of dochter nog eten? Moet hij of zij afvallen? Is het nodig van alle koekjes uit het huis te bannen?

Kom je er zelf niet meer uit?

Boek dan gerust een afspraak, zodat we jou hierin kunnen ondersteunen!

Belangrijk: om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, breng je naar het gesprek een eet- en drinkdagboekje mee van minstens 2 weekdagen en 2 weekenddagen.

Wat vraag jij je af?

Loran Vangenechten was altijd al graag bezig met kinderen. Sinds 2011 begeleidt ze kinderen en jongeren tijdens de kampen van Sporta.

Om deze passie te combineren met haar werk als diëtiste, specialiseerde zij zich in de voeding van kinderen en hoe deze op een speelse manier samen met het gezin kan aangepakt worden.

Ze begeleidt jullie op een zachte en speelse manier, zodat de kinderen nooit het gevoel krijgen dat ze op het matje geroepen worden.

Ja! Het kind wordt wel betrokken, maar jullie gaan samen, als gezin, aan de slag. Daarom is het nodig dat ook de ouders aanwezig zijn bij de consultaties

De consultaties gaan (net zoals de gewone individuele sessies) door in onze praktijk: Burkweg 27 in Zonhoven.

Loran volgde de opleiding tot “hip&healthy” consulent, een methode die zijn effect al reeds geruime tijd bewezen heeft:

http://www.hipandhealthy.net/

Een schema is van ondergeschikt belang. Er wordt initieel vooral gewerkt rond het overbrengen van kennis. Daarna leren we het kind dit zelf toepassen in de eigen situatie. Het vergroten van inzichten draagt bij tot de mogelijkheden om zelfstandig te kunnen bepalen wat goed is voor hem/haar. Je kind leert verstandige keuzes maken, maar ook vaardigheden zoals omgaan met verveling, opkomen voor zichzelf, …

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!