fbpx

Gezond weekmenu

Nooit meer moeten nadenken over de vraag "wat eten we vandaag?"

Waarom een gezond weekmenu?

In mijn praktijk hoorde ik dat al mijn cliënten met dezelfde problemen worstelden:

 

Weinig tijd en toch gezond, het lijkt vaak onverenigbaar. Bij SNEL denk je al gauw aan kant-en-klare lasagne en diepvriespizza’s, toch?

GUESS AGAIN!

Oplossingen!

Om mijn cliënten te helpen zocht ik een oplossing. Elke week maak ik voor hen een weekmenu met 5 gezonde recepten. Het weekmenu is steeds gevarieerd, evenwichtig samengesteld en houdt rekening met het seizoen.

En het goede nieuws is : JIJ KAN DEZE WEEKMENU'S OOK ONTVANGEN!!!

Je krijgt een mix van recepten met zowel vlees, vis, gevogelte als vegetarische alternatieven.

Ik beloof je dat je met deze recepten niet het idee zal hebben dat je “op dieet” bent (maar stiekem zullen de kilootjes wel wegsmelten).

Staat “gezond” voor jou synoniem met “konijnenvoer”? Ik overtuig je graag van het tegendeel!

Wat vraag jij je af?

Je betaalt €20 voor 3 maanden.

Ik bied een mix van Belgische klassiekers (met een gezonde twist) en originelere gerechten met een buitenlands tintje. Iets Italiaans, een Franse invloed, wat Thaise smaken, … Het weekmenu is daarnaast zodanig samengesteld dat je een keertje kip eet, een keertje vlees, een keertje veggie, … Nu eens aardappelen, dan weer rijst, een keer pasta, …

Bij elk weekmenu worden er voor alle gerechten vegetarische alternatieven gegeven (bijvoorbeeld het vervangen van rundergehakt door quorn- of seitangehakt). Ik zoek altijd naar een alternatief dat qua smaak goed past, waardoor het geheel natuurlijk nog steeds een lekker gerecht vormt.

Wanneer ik gebruik maak van ingrediënten die mogelijk niet bij iedereen in de smaak vallen, stel ik een alternatief voor. Sommige ingrediënten (vooral kruiden en smaakmakers) zijn sowieso optioneel. Zo kan je bijvoorbeeld het gerecht meer of minder pikant maken al naargelang je smaak (en die van eventuele kinderen).

Als een volledig recept je toch echt niet bevalt, kan je natuurlijk het recept totaal schrappen. Je schrapt dan gewoon de benodigde ingrediënten van het boodschappenlijstje.

Natuurlijk daag ik je graag uit om toch alles te proberen 😉 Wie weet leer je op deze manier nieuwe smaken appreciëren, zodat je voortaan gevarieerder kan eten!

Slechts weinig mensen koken 7 dagen op 7 hun eigen potje. We worden al eens uitgenodigd bij familie of vrienden, gaan gezellig op restaurant, hebben toch een keertje zin in een frietje van het frituur, …

Dat kan ook perfect! In een gezonde levensstijl vormen deze maaltijden buitenshuis geen énkel probleem. Het is immers allemaal een kwestie van balans!

Wil je toch een dag méér aan de slag met een gezond recept? Doe inspiratie op via https://jessifiedhealth.be/recepten/

Bijna. Maar sommige recepten zijn namelijk té lekker om maar één keer klaar te maken. Sommige klassiekers komen dus wat vaker terug, al dan niet in een licht aangepaste variant.

Ik hou steeds rekening met seizoensproducten, waardoor het aanbod sowieso al varieert. Soms bied ik varianten van bestaande recepten, bijvoorbeeld door een bepaalde winterse groente te vervangen door een primeurgroente in de lente en de kruiding daar ook naar aan te passen.

Nee. Je doet een eenmalige aankoop, waardoor je 3 maanden lang wekelijks het weekmenu krijgt. Zijn de 3 maanden voorbij, ben je nergens toe verplicht. Vind je de service super handig, kan je natuurlijk altijd opnieuw intekenen voor 3 maanden. Aangezien de gerechten steeds worden aangepast naargelang de seizoenen, zal je dus alsnog nieuwe recepten en weekmenu’s ontvangen.

Stuur ons een mailtje!

 

Maak het jezelf gemakkelijk

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!