fbpx

Over ons

Want wie zit er eigenlijk aan de andere kant van de lijn?

Ons team

Onze visie...

GEEN DIEET...

Wij houden niet zo van het woord “dieet”. Strikt genomen is er met de betekenis eigenlijk niets mis:

di·eet (het; o; meervoud: diëten)

leefregel wat eten en drinken betreft, bv. op medische gronden of om af te vallen

MINDSET

Het probleem is dat het woord bij veel mensen allerlei gevoelens en gedachten oproept. Iets met heel strenge regels, moeilijk vol te houden. Iets tijdelijks, wat (gelukkig?) ooit voorbij gaat. We gaan “op dieet”. Bij voorkeur op maandag of “na Nieuwjaar”. Meestal gaan we op dieet om te vermageren. We willen liefst snel snel afvallen, de laatste kilootjes kwijtspelen vóór we op vakantie vertrekken of voor onze trouwdag.

JOJO

Er bestaan heel veel verschillende soorten diëten om af te vallen, het ene al gekker dan het andere. Ze werken meestal niet, of niet lang. Vaak hebben al die diëten één ding gemeen: als je ermee stopt, komen de kilo’s er vliegensvlug weer bij. En helaas brengen ze bijna altijd nog versterking mee, waardoor je uiteindelijk zwaarder bent dan voorheen. Hallo, jojo-effect!

...MAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Zelf houden wij meer van de term “levensstijl“. Het omvat méér dan voeding alleen: beweging, regelmaat, goede slaapgewoontes, niet roken, … Wij leren je the big picture te zien. Je past je gewoontes aan, zodanig dat je ze de rest van je leven kan volhouden.

Daarom werken wij anders...

We gaan niet blindelings mee in hypes, maar blijven ons wel bijscholen om de meest nieuwe inzichten te kunnen toepassen op onze cliënten. Bij ons geen achterhaalde adviezen uit de jaren stillekes.

We snappen dat je niet gelukkig wordt van konijnenvoer. Bij ons moet je dus zeker niet rigoureus alle suiker schrappen of nooit meer frietjes eten. En nee, je hoeft geen 2 uur per dag te koken en bakken.

Iedereen is anders, dus wij begrijpen dat er niet één eetpatroon is, dat voor iedereen van toepassing is. We zoeken samen met jou naar een manier van eten die wérkt voor jou.

Doordat we zélf op onze eigen manieren geworsteld hebben met ons eetpatroon, weten we hoe moeilijk het kan zijn. We oordelen nooit en hebben begrip voor elke situatie. In plaats van met het vingertje te wijzen, proberen we jou te empoweren, zodat je tóch gemotiveerd geraakt om andere dingen te gaan doen

Verlies geen tijd,
maar kilo's

We can do it together!

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!