fbpx

Bij mij kan je terecht:

  • in de praktijk in Zonhoven
  • ONLINE
 
Ik ben bereikbaar via mail of telefonisch: 0470/263 704

Loran Vangenechten

“Everything will be okay in the end.
If it’s not okay, it’s not the end.

Hey, ik ben Loran

Als tiener was ik al bezig met voeding en de invloed ervan op mijn lichaam. Ik lette voortdurend op mijn lijn en probeerde elk dieet uit dat in de boekjes stond, elke (sap)kuur en elk detoxprogramma. Na een aantal jaar leerde ik, met vallen en opstaan, dat een evenwichtige voeding (met af en toe een beloning natuurlijk ;-)) voor mij de beste manier was om mijn gewicht onder controle te houden.

Mijn eigen zoektocht inspireerde me om anderen te willen begeleiden naar een gezonde levensstijl, waardoor ik enkele jaren geleden afstudeerde als diëtiste. Sindsdien behaalde ik ook twee postgraduaat diploma’s en ging ik me meer verdiepen in coachingstechnieken.

Mijn aanpak?

Ik leerde Jessica kennen tijdens het postgraduaat diabeteseducator en versterk haar praktijk sinds juni 2019. Mijn aanpak? Mijn wetenschappelijk onderbouwde kennis delen op een toegankelijke en haalbare manier. Ik ben super praktisch ingesteld en heb duizend manieren om jou te motiveren en stimuleren!

Ten slotte een weetje over mij: sinds ik op Erasmus ging in Ethiopië kijk ik heel anders en veel positiever tegen het leven aan. Deze ingesteldheid vormt de rode draad doorheen mijn contact met mijn cliënten.

Mijn werk binnen Jessified Health

Ik begeleid cliënten die willen werken aan:

  • gewichtsverlies met een duurzaam resultaat
  • emo-eten
  • gezonde voeding voor kinderen
 
Naast diëtiste ben ik ook kindereetcoach, waarbij ik werk met de hip & healthy methode.

Ik volgde het Coach the Coach traject bij Jessica, waardoor ik ook sterk werk rond de mentale aspecten van eten en diëten.
 

Maak een afspraak met Loran

Ik begeleid cliënten op:

  • dinsdagnamiddag en -avond
  • woensdagnamiddag en -avond
  • vrijdagnamiddag
  • zaterdagvoormiddag en -namiddag

 

Hieronder kan je een afspraak boeken in mijn agenda.

Mijn collega's

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!