fbpx

Bij mij kan je terecht:

  • via ONLINE consultaties
  • in de praktijk in Zonhoven

 

Ik ben bereikbaar via mail of telefonisch: 0494/220 760

Amber Wuijts

“If I could do magic, I wouldn’t give all women ‘perfect’ bodies.

I would give them the perfect confidence.”

Hey, ik ben Amber

Zelf ben ik altijd iemand geweest die overal veel over nadacht, altijd zorgen had, altijd piekerde. Ik moet toegeven, ook ik maakte mijzelf van alles wijs.

De vragen: ‘Is het toegelaten om jezelf graag te zien, om content te zijn met wat je hebt? En hoe kan ik een balans vinden in blij zijn met wat ik heb, maar mezelf ook méér te gunnen?’ waren vaak aanwezig. 

Tot ik besloot ik om het heft in eigen handen te nemen en toe te geven aan mezelf dat ik op een andere manier in het leven wou staan. 

Zo groeide ik op een jaar tijd van iemand die zichzelf voorbij liep en haar onzekerheden zag als zwakte, naar iemand die een goede balans heeft in het kunnen genieten van kleine dingen én ook groeimogelijkheden ziet.

Ik geloof dan ook wel in het principe ‘Create your own happiness‘. En voor als je het je nog afvraagt: JA, je mag jezelf graag zien! 

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, daarom wil ik graag een steentje bijdragen aan het creëren van jouw gezondheid en geluk.

Waarom diëtiste?

In 2018 studeerde ik af als diëtiste. Bij mij was de studiekeuze eigenlijk niet zo vanzelfsprekend. Ik wist niet echt wat ik wou gaan doen. 

Wat ik wel wist, was dat ik mensen wou helpen, dus ik ging voedings- en dieetkunde studeren. Nadat ik afstudeerde ging ik al snel aan het werk in de praktijk. Mijn lukraak gekozen studie vormde zich om tot een échte passie voor gezonde voeding en het motiveren van mensen. 

Hoewel ik heel graag voedingsadvies geef en mensen aanleer om gezonde voedingskeuzes te maken, merkte ik dat dit voor veel cliënten niet voldoende was.

Het gaf me dan ook niet meer de voldoening die ik gedacht had eruit te halen. Ik dacht na over een andere werkwijze. Omdat Jessica me al een tijdje inspireerde via haar sociale mediakanalen, stapte ook ik in haar Coach the Coach traject

Tijdens dit traject zijn er nieuwe wegen voor mij opengegaan, en heb ik een bredere kijk en aanpak ontwikkeld om jou écht te kunnen helpen. 

Ik ben dan ook trots om te zeggen dat ik sinds juni 2021 met deze visie de praktijk van Jessified Health kan versterken via online consultaties

Mijn werk binnen Jessified Health

Ik begeleid cliënten die willen werken aan:

  • gewichtsverlies met een duurzaam resultaat
  • emo-eten
  • een gezonde relatie met voeding en/of zichzelf
 
Ik hou echt niet van strenge dieetregels en wil je vooral leren om weer “gewoon” gezond te eten.

Dankzij de online consultaties kan ik jou begeleiden, waar jij je ook bevindt!
 
 

Maak een afspraak met Amber

Ik begeleid cliënten op:

  • vrijdag:
    • in de praktijk in Zonhoven van 10u-19u30
    • of online op andere momenten in onderling overleg

Past dit moment je niet? Maak een afspraak bij één van mijn collega’s.

Hieronder kan je een afspraak boeken in mijn agenda.

Mijn collega's

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!