fbpx

Bij mij kan je terecht:

  • via ONLINE consultaties
  • in de praktijk in Zonhoven

 

Ik ben bereikbaar via mail of telefonisch: 0494/220 760

Amber Wuijts

“When you change nothing,

nothing changes.”

Hey, ik ben Amber

Diëtiste en coach, maar ook gewoon zus, dochter, vriendin, natuurliefhebber en enorme dierenvriend!

Op zoek zijn naar de juiste voeding voor jouw lichaam kan vaak een hele zoektocht zijn. Het gevoel hebben dat je al de mogelijke dingen of diëten al geprobeerd hebt, maar er niets lijkt te werken kan heel frustrerend of moedeloos aanvoelen. 

Vaak zie ik mensen vol goede moed de nieuwste diëten proberen, hun ‘punten tellen’, geen koeken meer kopen in de winkel, … Ze hebben er vaak veel voor over, om het na een tijdje toch terug op te geven en in de oude gewoontes terecht te komen. Hoewel ik ontzettend goed snap waarom, breekt het mijn hart om te zien hoe mensen hun eigen leven en lijf door zoveel bochten wringen en dingen doen die uiteindelijk misschien helemaal niet bij hen passen/voor hen werken.

Daarom vind ik maatwerk zo belangrijk! Niet alles werkt voor iedereen, dus samen zoeken we de manier die het beste bij jou past.

Het ontwikkelen van een blijvende gezonde levensstijl op lange termijn is voor mij onmisbaar in dit proces: gedragsveranderingen en werken aan jouw mindset is iets wat ik altijd meeneem in de begeleiding. Dit met technieken uit de contextuele gedragstherapie (acceptance and commitment therapie, …) en algemene coaching vaardigheden. 

Waarom diëtiste?

In 2018 studeerde ik af als diëtiste. Bij mij was de studiekeuze eigenlijk niet zo vanzelfsprekend. Ik wist niet echt wat ik wou gaan doen. 

Wat ik wel wist, was dat ik mensen wou helpen, dus ik ging voedings- en dieetkunde studeren. Nadat ik afstudeerde ging ik al snel aan het werk in de praktijk. Mijn lukraak gekozen studie vormde zich om tot een échte passie voor gezonde voeding en het motiveren van mensen. 

Hoewel ik heel graag voedingsadvies en praktische tips geef, merkte ik dat dit voor veel mensen niet voldoende was. Soms weten mensen wel ongeveer wat gezonde voeding is en wat ze best moeten doen, maar lijkt het ‘doen’ toch niet te lukken. 

Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar manieren om mensen te kunnen begeleiden naar echte gedragsverandering. Zodat het niet enkel bij ‘weten’ blijft, maar ook bij ‘doen’ en vooral ‘blijven doen’.
Toen ik Jessica leerde kennen leerde ze mij de eerste kneepjes van het vak d.m.v. haar coaching voor professionals. Een hele nieuwe wereld ging open en zo belandde ik in een opleiding tot contextueel gedragstherapeute die ik momenteel nog volg.

Ik ben trots om te zeggen dat ik sinds juni 2021 met deze visie de praktijk van Jessified Health mag versterken.

Mijn werk binnen Jessified Health

Ik begeleid cliënten die willen werken aan:

  • gewichtsverlies met een duurzaam resultaat
  • emo-eten
  • een gezonde relatie met voeding en/of zichzelf
 

Ik hou echt niet van strenge dieetregels en wil je vooral leren om weer “gewoon” gezond te eten.

Dankzij de online consultaties kan ik jou begeleiden, waar jij je ook bevindt, maar je kan natuurlijk ook terecht in Zonhoven!
 
 

Maak een afspraak met Amber

Ik begeleid cliënten op:

  • vrijdag:
    • in de praktijk in Zonhoven van 10u-19u30
    • of online op andere momenten in onderling overleg

Past dit moment je niet? Maak een afspraak bij één van mijn collega’s.

Hieronder kan je een afspraak boeken in mijn agenda.

Mijn collega's

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!