Campagne Goede voornemens Ik wist niet dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn Facebookadvertentie met tekst 1200x628 BE - Powerslim

Herken je jezelf hierin?

  • Je wil kilo's kwijt, maar het lukt je niet alleen
  • De gedachte aan maandenlang "diëten" maakt dat je er niet eens aan begint
  • Elke ochtend start je vol goede moed, om halverwege de dag toch weer te zwichten voor chocolade
  • Het lijkt alsof je verslaafd bent aan suiker. Als je collega's trakteren met taart, kan je onmogelijk "nee" zeggen
  • Je weet dat je beter een regelmatig eetpatroon zou hebben, maar het ontbreekt je aan structuur en planning
OMG, ja! Dat ben ik!en ik wil er vanaf!

Ik wil PowerSlimmen!

Maak komaf met je oude gewoontes en omhels je nieuwe levensstijl!

Stop met uitstellen en ga ervoor!

  • Je komt op intake-gesprek, waarbij we elkaar leren kennen
  • Tijdens het intake-gesprek bepalen we ook je lichaamssamenstelling
  • Je krijgt uitleg over de producten van PowerSlim en vertrekt naar huis met je eerste starterspakket
  • Wekelijks kom je terug langs, waarbij we overlopen wat er goed gaat en waar je nog wat hulp bij kan gebruiken
  • Tijdens de hele begeleiding wordt je lichaamssamenstelling nauwkeurig opgevolgd voor een optimaal resultaat

BONUS

Bereik jij je streefgewicht? Dan volgt er een fantastische beloning: je ontvangt GRATIS een héérlijke sessie in de Bodysculptor!

Heb je nog vragen?

Wat eet je zoal op een typische PowerSlim-dag?

PS05022 Muesli chocolade kokos PowerSlim 300x300 - Powerslim

Ontbijt

Start je dag meteen goed! Een ideaal ontbijt is rijk aan eiwitten en vezels en arm aan suikers en daar voldoet elk PowerSlim ontbijt perfect aan. Je eet bijvoorbeeld platte kaas met één van de heerlijke muesli's.

Vind je het moeilijk om te ontbijten? Je kan ook kiezen voor een koud of warm drankje zodat je toch alles binnen hebt om goed aan de dag te beginnen.

In het weekend kan je zelfs kiezen voor een heerlijke croissant of scone.

Tussendoortje

Tijd voor een koffie of thee? Eet er bijvoorbeeld deze lekkere "chocolate chip cookies" bij. Of wat dacht je van een reep met crispy caramel? Ook alle tussendoortjes zijn suikervrij, maar zorgen voor een voldaan gevoel dankzij de hoogwaardige eiwitten.

PS07080 Zoete snacks Chocolate chip koeken PowerSlim - Powerslim
lunch - Powerslim

Lunch

Het is alweer middag! Ben jij verknocht aan je boterhammen of crackers bij de lunch? Geen probleem: je eet één van de vele soorten PowerSlim broodvervangers samen met wat mager beleg en een heerlijke salade of soep erbij. Wil je misschien liever niet dat je collega's weten dat je "op dieet" bent? Met zo'n heerlijke lunch valt het niet eens heel hard op.

Tussendoortje

Ook in de namiddag mag je gerust een tussendoortje om de tijd tussen lunch en de avondmaaltijd te overbruggen. Loop je nu wel eens naar de snoepautomaat op het werk? Niet meer nodig, ook voor dit eetmoment heb je keuze uit meer dan 30 verschillende suikervrije, eiwitrijke snacks. Hierdoor zijn dipjes in de namiddag voltooid verleden tijd!

Is het weekend en willen de kinderen pannenkoeken eten? Je kan gewoon meedoen: kies voor een heerlijke PowerSlim pannenkoek mét karamelsiroop. Yummie!

PS05010 Flensje appel karamel 300x300 - Powerslim
risotto - Powerslim

Warme maaltijd

Eén van de grote voordelen van PowerSlim: je kan 's avonds gewoon, gemakkelijk mee-eten met het gezin. Ofwel eet je groenten met vlees of vis (of eieren) ofwel combineer je deze met een PowerSlim product, zodat je zelfs rijst, pasta of lasagne kan eten! De pasta's zijn zelfs zodanig verpakt in handige kookbuiltjes, dat je ze gewoon mee kan koken met de pasta of aardappelen van je huisgenoten! Geen extra potjes koken, dus! Super handig, lekker en ondertussen smelten de kilo's weg. Hoe gemakkelijk kan het zijn?

Snack

Nood aan een knabbeltje terwijl je tv kijkt? Zitten je huisgenoten aan de chips? Is dit het moment waarop je normaal gezien zwicht en je goede voornemens overboord gooit? Zelfs hiervoor hebben we een geweldige oplossing. PowerSlim biedt een heleboel hartige snacks, zodat je toch zonder schuldgevoel nog iets kan knabbelen na het avondeten.

PS06543 Hartige snacks Chili snack PowerSlim - Powerslim
Ik wil mijn kilo's kwijt

Ik wil PowerSlimmen!