fbpx

ABC of your health: Afvallen

It’s a new year, it’s a new concept! Vandaag stellen we jullie voor *tromgeroffel* “The ABC of your health”! 🥳 Vanaf nu plaatsen we 2 keer per maand een artikel over een bepaald onderwerp, met de letters van het alfabet.

Vandaag hebben we het over Afvallen.

Vaak wordt er meteen aan afvallen gedacht wanneer het woord “diëtist” valt. Hoewel het een logische link is, is afvallen bij Jessified Health niet het voornaamste focuspunt. Waar wij met jou in eerste instantie aan willen werken, is namelijk het ontwikkelen van een gezond eetpatroon waar jij je goed bij voelt en je daarnaast ook goed in je vel zit. Daarom besteden we ook veel aandacht aan andere factoren die mee je gezondheid bepalen zoals beweging, slaap, zelfzorg, omgaan met stress, etc. Begrijp ons niet verkeerd, afvallen kan heel wat gezondheidsvoordelen met zich meebrengen en mogelijk zit je ook beter in je vel met wat minder ballast. Alleen bekijken we het liever als een bijwerking van een gezond eetpatroon dan een focuspunt op zich.

Kan je daar wat hulp bij gebruiken? Boek dan snel een afspraak via onze online agenda.

Boek een afspraak via onze online agenda

Heb jij het gevoel dat je wel wat hulp kan gebruiken? Twijfel je of je het wel goed doet? Boek hieronder dan een afspraak via onze online agenda met één van onze diëtisten bij Jessified Health.

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!