fbpx

ABC of your health: detoxen

In The ABC of Your Health leer je volgens het alfabet iets bij over het onderwerp dat relevant is bij de letter van dit artikel. Deze keer zijn we toegekomen aan de letter D.

Detoxen of je lichaam reinigen van afvalstoffen en gifstoffen is een ware hype geworden over de voorbije jaren. Maar is het de hype ook waard?

We kunnen kort zijn: nee, het is de hype niet waard. Uiteraard is het noodzakelijk dat ons lichaam gereinigd wordt van afvalstoffen, maar hey, daar hebben we onze nieren, lever en huid toch voor. Ons lichaam produceert helemaal zelf (!) de nodige afvalproducten zoals urine, stoelgang en zweet om ons van deze afvalstoffen te ontdoen. Dus nee, we hoeven onze centen niet te spenderen aan dure supplementen of sapjes die deze taak van ons lichaam zouden overnemen 🥳

Een gezonde levensstijl waarin balans centraal staat, is meer dan voldoende. Begrijp ons niet verkeerd, als je graag iedere ochtend een glas warm water met citroen drinkt, be our guest! Maar weet dat het deze zaken niet noodzakelijk zijn een gezond eetpatroon.

 

Boek een afspraak via onze online agenda

Heb jij het gevoel dat je wel wat hulp kan gebruiken? Twijfel je of je het wel goed doet? Boek hieronder dan een afspraak via onze online agenda met één van onze diëtisten bij Jessified Health.

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!