fbpx

Product in de kijker: Bambu

It’s coffee o’clockOf nee, Bambu coffee o’clock. 😎 We weten dat de kans groot is dat je een coffeelover bent en net daarom plaatsen we vandaag de Bambu koffie in de kijker.  Echte koffie is het niet. Het is dus meer een alternatief voor koffie. Hoewel koffie an sich niet noodzakelijk een product is dat we allemaal moeten vermijden, zijn er soms toch wel redenen waarom jij je dagelijkse portie (gedeeltelijk) zou kunnen vervangen. Hieronder vertellen we je waarom. 

Waarom staat dit product in de kijker?

Een tasje koffie kan al eens smaken, maar soms ervaren we er toch enkele nadelen die van die we liever achterwege laten. Het zou zo maar kunnen dat je maag bij het eten en drinken van allerlei voedingsmiddelen (waaronder koffie) regelmatig tegenwerkt en je hierdoor koffie niet goed verdraagt. Op zo’n moment is het een goed idee om een lekkere vervanger te zoeken. Ook wanneer je merkt dat je gevoelig bent aan cafeïne kan je best niet te vaak en niet te laat voor koffie kiezen. Je merkt dit aan slapeloosheid, je opgejaagd voelen, een onregelmatige hartslag, etc. Indien je merkt dat je vaak over de aanbevolen hoeveelheid tassen koffie gaat, namelijk 3-4 per dag, kan je Bambu ook eens een kans geven.  

Conclusie

Bambu is een natuurlijk cafeïnevrij alternatief voor koffie op basis van cichorei, Turkse vijgen, tarwe, gemoute gerst en Griekse eikels. Hoe je zo’n tasje Bambu koffie klaarmaakt? Wij doen het zo: warm 100 ml melk op in de microgolf en voeg hier 1 koffielepel Bambu aan toe. Roer goed en leng je tas aan met kokend water. Et voila! Heb jij Bambu ooit al eens geproefd? Wat vond jij hiervan? 

Schrijf je in voor onze supermarkt safari!

We zijn geen fan van calorieën tellen, maar calorieën tellen wel. Bovendien zijn ook andere eigenschappen van een voedingsmiddel handig om te weten, zoals: hoeveel suikers bevat het, in hoeverre bevat het ongezonde vetten, wat maakt dat een product wel of niet verzadigend zal zijn...?

Zou jij graag in staat zijn om zelf een gezonde keuze te maken in de producten die jij uitkiest? In onze masterclass Supermarkt Safari krijg je de kans om hier meer over bij te leren!

In deze masterclass leer je:

  • het belang van de juiste productkeuze
  • hoe je etiketten kan interpreteren
  • waarop je best kan letten bij het vergelijken van producten
  • hoe je elke productgroep interpreteert
  • enkele goede en minder goede voorbeelden binnen elke productgroep
  • hoe je ervoor zorgt dat jij je niet langer in de luren laat leggen door slimme marketingtactieken
 

Behalve alle info, krijg je ook een handige cheat sheet om mee te nemen naar de winkel, zodat je snel kan oordelen of een product wel zo gezond is als het er misschien uitziet!

Als je deze masterclass aankoopt, krijg je meteen toegang tot de opname. Deze kan je zo vaak herbekijken als je wilt.

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!