fbpx

Hoe geraak je zo snel mogelijk die vakantiekilo’s kwijt?

Het moet gezegd: onze cliënten hebben opvallend weinig “last” van vakantiekilo’s. 
​Dat heeft verschillende redenen (en vaak is het een mix):

🤩  Ze hebben zich na hun vakantie zelfs niet eens gewogen, omdat ze weten dat het normaal is dat het nét iets hoger is dan doorgaans.

​🤩  Ze zien wel dat hun gewicht wat hoger is, maar vertrouwen erop dat het zich vanzelf wel weer bijstelt door terug te vallen op wat ze de rest van het jaar deden.

​🤩 Ze hebben zo’n goede relatie ontwikkeld met voeding en met zichzelf, dat ze op vakantie niet héél anders geleefd hebben dan door het jaar. Als je altijd al eens pistoletjes bij het ontbijt kan nemen en je gunt jezelf ook af en toe eens ijsjes, chips of alcohol, voel je op vakantie veel minder de behoefte om voor die “all-in-beleving” te gaan. Daardoor zijn ze niet of nauwelijks bijgekomen tijdens hun vakantie.

​Ben jij nog niet op die plek geraakt? Merk je dat jij je wel wat hebt laten gaan, waardoor je nu in paniek geraakt van het getal op de weegschaal? Check dan zeker de tips in deze post.

​Kan je daar wat extra hulp bij gebruiken? Boek een afspraak in onze online agenda. Ons hele team is gespecialiseerd om jou te helpen die flexibele mindset te bereiken, zodat jij eindelijk kan stoppen met voor altijd te “moeten” diëten na een vakantie.

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!