fbpx

The ABC of Your Health: levensstijl

In The ABC of Your Health leer je volgens het alfabet iets bij over het onderwerp dat relevant is bij de letter van deze post. Deze keer zijn we toegekomen aan de letter L.

Een gezonde levensstijl is belangrijk om goed in je vel te zitten en kan zowel je mentale als fysieke gezondheid een boost geven. Nu, hoe bekom je een gezonde levensstijl? Door de BRAVO-factoren te hanteren, kom je in ieder geval al een stuk dichter!

Bewegen: zo veel mogelijk. Probeer het vooral niet te ver te zoeken. De trap nemen in plaats van de lift kan al enorm verschil maken. 
Roken: niet! Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat dit een echte no-go is voor een gezonde levensstijl.
Alcohol: matigen. Alcohol drink je best ook niet te veel, indien je dit wel doet, raden we aan om de consumptie te spreiden en niet elke dag te drinken.
Voeding: gevarieerd, gebalanceerd, niet te veel. Gezond Leven geeft met de voedingsdriehoek goede richtlijnen over hoe een gezond voedingspatroon er kan uitzien. 
Ontspanning: voldoende. Stress kan een enorm belemmerende factor zijn bij een gezonde levensstijl. Daarom is voldoende tijd voor ontspanning zeker een must! 

Wil je jouw totale levensstijl in balans krijgen? Wij bekijken het totale plaatje. Maak gauw een afspraak in onze online agenda!

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!