fbpx

The ABC of your health: Sporten

In The ABC of Your Health leer je volgens het alfabet iets bij over het onderwerp dat relevant is bij de letter van deze post. Deze keer zijn we toegekomen aan de letter S.

Sporten is vaak een onderwerp waar onze cliënten niet zo graag over spreken. Te weinig tijd, te moe, redenen genoeg om niet te sporten. Bij anderen lijkt het allemaal zo vanzelf te gaan en bij jou lukt het gewoon niet. Let me stop you there. ✋

Wanneer de wekker om 6u ‘s ochtends gaat om te gaan lopen, heb ik ook zin om deze af te duwen en me nog eens om te draaien. 😴 Alleen maak ik op dat moment een bewuste beslissing om dat niet te doen en er toch voor te kiezen om te gaan lopen. Het is niet omdat het je lukt, dat het ook gemakkelijk is. Na mijn loopje ben ik dan ook dubbel zo blij dat ik geweest ben. Mijn hoofd is leeg en ik heb een leuke babbel gehad.

Over die leuke babbel gesproken, probeer het jezelf zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken. Voor mij was dit op zoek gaan naar andere slachtoffers die mij met mij wilden afzien! 😉 Ook kies ik voor een sport die ik écht leuk vind. Ik weet namelijk uit ervaring dat ik het sporten niet volhoud als ik het niet leuk vind.

Zorg er dus voor dat je doet wat voor JOU werkt. Wat levert het je op om te sporten? Hoe kan je het jezelf gemakkelijker maken? You can do this 👊

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!