fbpx

Uitgetest: de gezonde maaltijden van Gezondigd (Hasselt)

Gezonde take-away onmogelijk om te vinden? Guess again!

Een tijdje geleden mocht ik enkele maaltijden uitproberen van www.gezondigd.be

Dit restaurant heeft als doel “gezond eten lekker, gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen”. En daar slagen ze heel goed in! 

Ik testte samen met mijn man verschillende gerechten, zowel warme gerechten als slaatjes, en telkens waren we aangenaam verrast over de rijke smaken. Ook qua samenstelling scoren ze goed. Wel is het belangrijk even goed te kijken naar wat er in zit: sommige gerechten zijn koolhydraatarm. Dit kan in sommige gevallen een interessante optie zijn, maar mogelijk zal je sneller terug honger hebben. 

De gerechten worden vers bereid, en daarna worden ze snel gekoeld, verpakt en geseald. Hierdoor blijven de voedingsstoffen bewaard en zijn de gerechten meerdere dagen houdhaar. Dat betekent dat je gerust meerdere gerechten tegelijk kan afhalen (of laten leveren) en ze nog enkele dagen in de koelkast kan bewaren om ze op een later, druk moment te kunnen opeten. Veel van de warme gerechten zijn bovendien perfect in te vriezen. Op die manier wordt het wel héél gemakkelijk om gezond te eten!

Op de foto’s zie je de gerechten die ik uitprobeerde: de pompoenlasagne, de Indische balletjes, de parelcouscous met halloumi, de super bowl met falafel en last but not least mijn favoriet: de melanzane. 

Zin om ook te “gezondigen”? Check dan zeker eens www.gezondigd.be  

Je kan niet enkel gaan eten of afhalen in Hasselt, ze leveren ook in verschillende regio’s! Als je in de maand januari bestelt met de kortingscode JESSIFIEDHEALTH krijg je bovendien korting!

Ga jij het proberen?

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!