fbpx

Het is vaak een kwestie van vergeten meer groenten en fruit te eten bij je maaltijd. Maar deze tip past daar een mouw aan. Starten met de lekkerste dingen is oké, maar soms verwaarlozen we onze groenten en fruit daardoor en dát willen we vermijden. Probeer je te focussen op de producten die je graag meer wilt eten. Kom jij niet aan je 300 g groenten of 2-3 stukken fruit per dag? Maak daar dan een prioriteit van. Start je ontbijt met een stukje fruit. Een lekker fris slaatje in de zomer of een kom soep in de winter kan het startschot geven bij je hoofdmaaltijd. Honger na je eerste bord? Opteer dan eerst voor de groenten! Beleg je boterhammen met extra groentjes. Een boterham met eiersalade met sla, tomaat en komkommer smaakt zeker even goed! Hongertje tussendoor? Denk eerst aan je prioriteiten! Natuurlijk is het belangrijk om je groenten en fruit lekker te maken. Hier zijn enkele tips:Maak steeds een dressing bij je rauwkost Kruid je groenten. Tomaten met basilicum, peterselie op wortels of een algenmix op een gemengd slaatje maakt een wereld van verschil. Wie zegt er dat je altijd koud fruit moet eten? Warm eens een appel op met een beetje kaneel. Heerlijk in de winter. Probeer eens een andere bereidingswijze voor voldoende variatie. Stoom, wok of grill ze eens.Plaats een fruitmand in het zicht, want uit het oog, uit het hart.Eet je groenten eens met een magere veloutésaus! Scroll terug voor het recept. Hoe eet jij voldoende groenten?

Het is vaak een kwestie van vergeten meer groenten en fruit te eten bij je maaltijd. Maar deze tip past daar een mouw aan. Starten met de lekkerste dingen is oké, maar soms verwaarlozen we onze groenten en fruit daardoor en dát willen we vermijden. Probeer je te focussen op de producten die je graag meer wilt eten. Kom jij niet aan je 300 g groenten of 2-3 stukken fruit per dag? Maak daar dan een prioriteit van. Start je ontbijt met een stukje fruit. Een lekker fris slaatje in de zomer of een kom soep in de winter kan het startschot geven bij je hoofdmaaltijd. Honger na je eerste bord? Opteer dan eerst voor de groenten! Beleg je boterhammen met extra groentjes. Een boterham met eiersalade met sla, tomaat en komkommer smaakt zeker even goed! Hongertje tussendoor? Denk eerst aan je prioriteiten! Natuurlijk is het belangrijk om je groenten en fruit lekker te maken. Hier zijn enkele tips:Maak steeds een dressing bij je rauwkost Kruid je groenten. Tomaten met basilicum, peterselie op wortels of een algenmix op een gemengd slaatje maakt een wereld van verschil. Wie zegt er dat je altijd koud fruit moet eten? Warm eens een appel op met een beetje kaneel. Heerlijk in de winter.  Probeer eens een andere bereidingswijze voor voldoende variatie. Stoom, wok of grill ze eens.Plaats een fruitmand in het zicht, want uit het oog, uit het hart.Eet je groenten eens met een magere veloutésaus! Scroll terug voor het recept. Hoe eet jij voldoende groenten?

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!