fbpx

HEY is er gekomen omdat we merkten dat alle kennis en tips die we delen in onze gesprekken soms een beetje verloren gingen. Heel wat cliënten gaan gemotiveerd buiten, met een hoofd vol nieuwe inzichten en ideeën… maar eenmaal thuis neemt het dagelijkse leven al snel weer over en verliezen ze de focus. "Oops, helemaal vergeten", klinkt het dan soms.​​Daarom HEY. Niet alleen blijven zowel de cursus als de coachingscalls voor eeuwig en altijd ter beschikking, zodat je ze altijd opnieuw kan bekijken, je krijgt ook per module extra cheat-sheets waar alle info en tips overzichtelijk bij elkaar staan. En die focus? Die komt er dankzij de mini-challenges. Telkens werken we rond een concreet thema en zullen we er alles aan doen opdat het jou LUKT!​Ten slotte is er ook de toegevoegde waarde van de groep. Je leert van elkaar én je geraakt geïnspireerd door de stappen die je alle andere deelnemers ziet zetten!​Do you wanna HEY? Klik op de link in bio!

HEY is er gekomen omdat we merkten dat alle kennis en tips die we delen in onze gesprekken soms een beetje verloren gingen. Heel wat cliënten gaan gemotiveerd buiten, met een hoofd vol nieuwe inzichten en ideeën... maar eenmaal thuis neemt het dagelijkse leven al snel weer over en verliezen ze de focus. "Oops, helemaal vergeten", klinkt het dan soms.​​Daarom HEY. Niet alleen blijven zowel de cursus als de coachingscalls voor eeuwig en altijd ter beschikking, zodat je ze altijd opnieuw kan bekijken, je krijgt ook per module extra cheat-sheets waar alle info en tips overzichtelijk bij elkaar staan. En die focus? Die komt er dankzij de mini-challenges. Telkens werken we rond een concreet thema en zullen we er alles aan doen opdat het jou LUKT!​Ten slotte is er ook de toegevoegde waarde van de groep. Je leert van elkaar én je geraakt geïnspireerd door de stappen die je alle andere deelnemers ziet zetten!​Do you wanna HEY? Klik op de link in bio!

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!