fbpx

Nog tot middernacht loopt onze early bird actie. Dat betekent dat je in ons HEY traject stapt met een mooie korting van €30!​ ​HEY, dat is…​🤩 eindelijk achter het stuur kruipen van jouw gezondheid​🤩 een correct beeld hebben van wat er nodig is om op een gezonde manier af te slanken🤩 aan den lijve ondervinden dat gezonde voeding helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, als je tenminste weet hoe je dit op een pragmatische manier in je leven toepast🤩 gemotiveerd en geïnspireerd geraken dankzij de coaching, de challenges én de andere deelnemers die het zelfde doel voor ogen hebben🤩 nooit meer moeten diëtenSchrijf je snel in via de link in bio

Nog tot middernacht loopt onze early bird actie. Dat betekent dat je in ons HEY traject stapt met een mooie korting van €30!​ ​HEY, dat is...​🤩 eindelijk achter het stuur kruipen van jouw gezondheid​🤩 een correct beeld hebben van wat er nodig is om op een gezonde manier af te slanken🤩 aan den lijve ondervinden dat gezonde voeding helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, als je tenminste weet hoe je dit op een pragmatische manier in je leven toepast🤩 gemotiveerd en geïnspireerd geraken dankzij de coaching, de challenges én de andere deelnemers die het zelfde doel voor ogen hebben🤩 nooit meer moeten diëtenSchrijf je snel in via de link in bio

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!