fbpx

Wanneer je al jarenlang probeert gewicht te verliezen, ben je mogelijk op het punt terecht gekomen dat je nog maar 2 standen kent. Ofwel ben je een dieet aan het volgen (waardoor je je gewicht al dan niet ziet zakken), ofwel heb je het losgelaten… en dan kom je bij. Ben je je gewicht op een bepaald moment weer beu genoeg, gaat de knop weer om.​​Wat als we jou vertellen dat er nog een hele zone tussenin bestaat? Dat je zelfs gewicht kan verliezen door "gewoon" te eten? Gezond mét marge voor datgene wat het leven extra lekker en leuk maakt, ook al is het niet geweldig voor onze gezondheid?​​Een gezond(er) gewicht hoeft geen opgave te zijn. Je hoeft niet heel je leven op pauze te zetten om af te vallen. Je hoeft geen drastische dingen te gaan doen. Je kan ook balans vinden in je levensstijl, waardoor je gewicht óók afneemt, zonder dat je levenskwaliteit dat hoeft te doen.​​We helpen jou oh zo graag bij het bereiken van die balans. In ons HEY-traject begeleiden we je er stap voor stap naartoe. Geen perfectie. Geen "OMG gewichtsverlies in 21 dagen plan". Gewoon, echt eten, voor echte mensen. Are you in?​Check de link in bio!

Wanneer je al jarenlang probeert gewicht te verliezen, ben je mogelijk op het punt terecht gekomen dat je nog maar 2 standen kent. Ofwel ben je een dieet aan het volgen (waardoor je je gewicht al dan niet ziet zakken), ofwel heb je het losgelaten... en dan kom je bij. Ben je je gewicht op een bepaald moment weer beu genoeg, gaat de knop weer om.​​Wat als we jou vertellen dat er nog een hele zone tussenin bestaat? Dat je zelfs gewicht kan verliezen door "gewoon" te eten? Gezond mét marge voor datgene wat het leven extra lekker en leuk maakt, ook al is het niet geweldig voor onze gezondheid?​​Een gezond(er) gewicht hoeft geen opgave te zijn. Je hoeft niet heel je leven op pauze te zetten om af te vallen. Je hoeft geen drastische dingen te gaan doen. Je kan ook balans vinden in je levensstijl, waardoor je gewicht óók afneemt, zonder dat je levenskwaliteit dat hoeft te doen.​​We helpen jou oh zo graag bij het bereiken van die balans. In ons HEY-traject begeleiden we je er stap voor stap naartoe. Geen perfectie. Geen "OMG gewichtsverlies in 21 dagen plan". Gewoon, echt eten, voor echte mensen. Are you in?​Check de link in bio!

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!