fbpx

We hebben weer een product in de kijker voor jullie en deze week is het de confituur van Fior di frutta. Op het eerste gezicht een gewone confituur, tot we de nutritionele informatie onder de loep namen. šŸ§De kcal van de Fior di frutta zijn beduidend lager dan die van de tegenpartij. Dit omdat er minder suiker aan toegevoegd werd bij de Fior di frutta. Op de ingrediĆ«ntenlijst staat bij beide confituren dat er +/-60% vruchten/abrikozen inzitten. Bij de standaard confituur wordt 6% citroensap uit concentraat hier bij gerekend, wat eigenlijk fout is en onder de categorie "suikers" zou moeten vallen. De standaard confituur bevat dus eigenlijk maar 55% Ć©chte vruchten, waardoor er meer percentage vrij is om op te vullen met suikers. De confituur van Fior di frutta bevat daardoor minder suikers en meer vezels, wat onze gezondheid zeker ten goede komt. Confituren van Fior di frutta zijn verkrijgbaar bij Delhaize en Carrefour. Staan ze al op jouw winkellijstje?

We hebben weer een product in de kijker voor jullie en deze week is het de confituur van Fior di frutta. Op het eerste gezicht een gewone confituur, tot we de nutritionele informatie onder de loep namen. šŸ§De kcal van de Fior di frutta zijn beduidend lager dan die van de tegenpartij. Dit omdat er minder suiker aan toegevoegd werd bij de Fior di frutta. Op de ingrediĆ«ntenlijst staat bij beide confituren dat er +/-60% vruchten/abrikozen inzitten. Bij de standaard confituur wordt 6% citroensap uit concentraat hier bij gerekend, wat eigenlijk fout is en onder de categorie "suikers" zou moeten vallen. De standaard confituur bevat dus eigenlijk maar 55% Ć©chte vruchten, waardoor er meer percentage vrij is om op te vullen met suikers. De confituur van Fior di frutta bevat daardoor minder suikers en meer vezels, wat onze gezondheid zeker ten goede komt. Confituren van Fior di frutta zijn verkrijgbaar bij Delhaize en  Carrefour. Staan ze al op jouw winkellijstje?

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diƫtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliĆ«nten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!