fbpx

Whohooow! Jessified Health bestaat 4 jaar vandaag! ​Storytime! ​​Toen ik me na 10 jaar in de IT omschoolde tot diëtiste, was ik niet van plan om zelfstandige te worden. Liefst van al wilde ik in een ziekenhuis werken. Alleen… toen ik begon te solliciteren kreeg ik overal het deksel op de neus. "Niet genoeg relevante ervaring", zei men dan. Of "Je was een sterke kandidate, maar er was iemand anders die wél ervaring had". ​​Ik besloot dan maar een eigen praktijkje te starten terwijl ik nog een postgraduaat diabeteseducator volgde. Een paar uurtjes per week cliënten zien in combinatie met een extra veelgevraagd diploma … dat zou mijn kansen verhogen om wél aangenomen te worden, dacht ik. ​​Ik flanste een logo in elkaar (yup, dat mannetje maakte ik zelf), zwierde een website online en liet aan mijn huisdokter weten dat ze gerust mensen mocht doorsturen. In week 1 had ik 4 cliënten en in no time zat mijn agenda vol. Een jaar later moest ik al op zoek naar versterking, want ik werkte me kapot!  ​​Ondertussen was ik gestart in het 4-jarig postgraduaat contextuele gedragstherapie. Wat een avontuur! Zo evolueerde mijn werkwijze van het geven van advies naar het coachen tot gedragsverandering, waarbij ik steeds beter rekening leerde houden met alle contextuele factoren die menselijk gedrag beïnvloeden.​​Vandaag mag ik niet enkel cliënten begeleiden naar een gezonde levensstijl, ik train en coach ook een heleboel andere gezondheidsprofessionals, zodat ook hun begeleiding een stap verder gaat dan puur voedingsadvies. ️​​Ik voel me steeds meer op mijn plaats als ondernemer. Ik geniet ontzettend van het kunnen creëren van mijn eigen kansen en uitdagingen. De droom om in een ziekenhuis te werken werd al lang opgeborgen, laat mij maar mijn eigen pad uittekenen… 🤩🤩🤩 @fotografiecharlottepeeters @__the_storybox__ ​​#dietitiansofinstagram #upcloseandpersonal #ondernemerspraat #zelfstandigdietist #coachingopmaat

Whohooow! Jessified Health bestaat 4 jaar vandaag! ​Storytime! ​​Toen ik me na 10 jaar in de IT omschoolde tot diëtiste, was ik niet van plan om zelfstandige te worden. Liefst van al wilde ik in een ziekenhuis werken. Alleen... toen ik begon te solliciteren kreeg ik overal het deksel op de neus. "Niet genoeg relevante ervaring", zei men dan. Of "Je was een sterke kandidate, maar er was iemand anders die wél ervaring had". ​​Ik besloot dan maar een eigen praktijkje te starten terwijl ik nog een postgraduaat diabeteseducator volgde. Een paar uurtjes per week cliënten zien in combinatie met een extra veelgevraagd diploma ... dat zou mijn kansen verhogen om wél aangenomen te worden, dacht ik. ​​Ik flanste een logo in elkaar (yup, dat mannetje maakte ik zelf), zwierde een website online en liet aan mijn huisdokter weten dat ze gerust mensen mocht doorsturen. In week 1 had ik 4 cliënten en in no time zat mijn agenda vol. Een jaar later moest ik al op zoek naar versterking, want ik werkte me kapot!  ​​Ondertussen was ik gestart in het 4-jarig postgraduaat contextuele gedragstherapie. Wat een avontuur! Zo evolueerde mijn werkwijze van het geven van advies naar het coachen tot gedragsverandering, waarbij ik steeds beter rekening leerde houden met alle contextuele factoren die menselijk gedrag beïnvloeden.​​Vandaag mag ik niet enkel cliënten begeleiden naar een gezonde levensstijl, ik train en coach ook een heleboel andere gezondheidsprofessionals, zodat ook hun begeleiding een stap verder gaat dan puur voedingsadvies. ️​​Ik voel me steeds meer op mijn plaats als ondernemer. Ik geniet ontzettend van het kunnen creëren van mijn eigen kansen en uitdagingen. De droom om in een ziekenhuis te werken werd al lang opgeborgen, laat mij maar mijn eigen pad uittekenen... 🤩🤩🤩 @fotografiecharlottepeeters @__the_storybox__ ​​#dietitiansofinstagram #upcloseandpersonal #ondernemerspraat #zelfstandigdietist #coachingopmaat

In 10 stappen naar een gezond gewicht

Wil jij ook een gezond gewicht, maar weet je niet waar te beginnen?
Om je alvast op weg te zetten, schreef ik een gratis e-book!
Vul gauw je gegevens in om het e-book te ontvangen!

Over Jessica

Hey, ik ben Jessica

Nadat ik zelf jarenlang vocht met de weegschaal en met een negatief zelfbeeld, leerde ik houden van mijn lichaam en ontwikkelde ik een gezonde relatie met eten. Omdat ik andere mensen hierbij wilde helpen, schoolde ik me om tot diëtiste en startte ik mijn eigen praktijk. Omdat het mentale stuk ontzettend belangrijk is, volgde ik nadien een 4-jarig postgraduaat tot contextueel gedragstherapeut.

Verlies geen tijd,
maar kilo's

we can do it together

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!