Voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 1 stronkje broccoli
- 400 gram aardappelen
- 2 zalmfilets
- 2 teentjes look
- 2 trosjes kerstomaatjes
- 1 sjalot
- peper, zout en Provençaalse kruiden
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de stronk en snij hem in fijne plakjes
- Schil of was de aardappelen en snij ze in partjes
- Kook de aardappelen samen met de broccoli gaar in ongeveer 10 minuten
- Leg de zalmfilets met het vel naar beneden in een ovenschaal, pers er de knoflook over uit en leg er de kerstomaatjes bovenop. Bak de ovenschaal gedurende 20 minuten in de oven
- Snipper intussen de sjalot fijn
- Stamp de aardappelen samen met de broccoli tot een puree. Breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden. Meng er de fijngesnipperde sjalot onder
- Ontdoe voorzichtig de zalm van het vel en serveer samen met de broccolipuree en de kerstomaatjes
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt