Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 1 ui
• 400 gram zoete aardappel
• 1 eetlepel olijfolie
• 400 gram wokgroenten (vers ofdiepvries)
• 1 klein blikje kokosmelk (165 ml)
• 1 1/2 eetlepels rode currypasta
• 2 zeebaarsfilets
• peper en zout
• optioneel: verse koriander
Bereidingswijze:
• Snipper de ui. Schil de zoete aardappel en snij ze in kleine blokjes
• Fruit de ui in de olie in de wok tot hij glazig wordt. Voeg de currypasta toe en bak nog 1 minuut mee. Meng daarna de kokosmelk erdoor
• Voeg de wokgroenten, zoete aardappelen en zeebaars toe aan de wok en laat 15 minuten zachtjes koken op een laag vuur
• Breng op smaak met peper en zout en eventueel met verse koriander

Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt