Voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 120 gram parelcouscous
- ½ komkommer
- 200 gram kerstomaten
- 4 lente-uitjes
- een handvol muntblaadjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- 100 gram granaatappelpitjes
- 200 gram kikkererwten
- peper en zout
Bereidingswijze:
Kook de parelcousous volgens de instructies op de verpakking
Snij ondertussen de komkommer in blokjes, de kerstomaten in partjes en de lente-uitjes in ringetjes. Scheur de muntblaadjes fijn
Roer dan de couscous los met een vork en meng met de olijfolie en het citroensap
Meng met de groenten, munt, granaatappelpitjes en de kikkererwten en breng het geheel op smaak met peper en zout
Tips!
|
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt