Voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 300 ml groentebouilon
- 150 gram bulgur
- 200 gram gevogeltegyros
- 1 eetlepel olijfolie
- ½ komkommer
- 200 gram voorgekookte rode biet
- ½ avocado
- 100 gram gemengde sla met radicchio (roodlof)
- ½ limoen
- peper en zout
Bereidingswijze:
Breng de groentebouillon aan de kook en kook de bulgur in ongeveer 10 minuten droog
Bak intussen ook de gyros in de olijfolie
Snij de komkommer, rode biet en avocado in blokjes, meng met de sla en pers er de halve limoen over uit
Serveer het slaatje met de bulgur en gyros en kruid het geheel af met peper en zout
Veggie? Gebruik 120 gram feta, deze past perfect bij de rode biet en radicchio. |

Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt