Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 300 gram krieltjes
• 2 witloofstronkjes
• 100 gram verse bladspinazie
• 2 varkensmignonnettes
• 1 eetlepel vloeibare margarine
• peper en zout
• 4 halve perziken op sap
• ½ limoen
• 1 eetlepel mosterd
• 1 eetlepel honing
• 1 eetlepel sojasaus
Bereidingswijze:
• Was de krieltjes en kook ze gaar in ongeveer 10 minuten
• Snij de witloof in reepjes en verwijder de wortels van de veldsla
• Bak de varkensmignonettes in de margarine en kruid met peper en zout. Haal ze dan uit de pan en laat even rusten in een stukje aluminiumfolie
• Leg dan de perziken in de pan met de opengesneden kant onderaan en bak ze mooi bruin. Besprenkel dan met het sap van de limoen
• Meng mosterd, honing en sojasaus en schep dit onder de gekookte krieltjes en voeg er dan de veldsla en witloof aan toe
• Serveer met de varkensmignonettes en gebakken perziken erbij
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt