Het hoeft echt niet altijd ingewikkeld te zijn om lekker en gezond te zijn. Deze soep is gemaakt met voorgesneden soepgroenten. Zo bespaar je tijd!
Voor 4 porties soep:
Ingrediënten:
- 1 l (vetarme) bouillon
- 1 zakje (500 g) juliennesoepgroenten (of andere voorgesneden of diepvries soepgroenten)
Bereidingswijze:
- Bereid de bouillon
- Voeg de groenten toe aan de kokende bouillon en laat 10 à 15 minuten pruttelen op een zacht vuur
Tip! Een ongemixte soep bevat meer vezels, maar als je dit niet graag eet, kan je de soep alsnog mixen. |
Dit recept maakte onderdeel uit van de bachelorproef die ik samen met Odile Desbeck schreef.
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt