Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 1 ui
• ½ rode chilipeper
• 2 cm gember
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel olijfolie
• 200 gram tofu
• 400 gram zoete aardappel
• 200 gram prinsessenboontjes
• 1 gele paprika
• 1 klein blikje kokosmelk (165 ml)
• 1 1/2 eetlepels rode currypasta
• peper en zout
• 2 lente-uitjes
• optioneel: verse koriander
Bereidingswijze:
• Snipper de ui, chilipeper en gember fijn, pers de knoflook een fruit ze even in de olijfolie
• Snij de tofu in blokjes en bak ze even mee
• Schil de zoete aardappelen in snij ze in blokjes. Snij ook de prinsessenboontjes en paprika in stukjes en voeg ze toe aan de pan. Roerbak het geheel gedurende ongeveer 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk en rode currypasta toe en laat even pruttelen tot de groenten gaar zijn
• Breng het geheel op smaak met peper en zout. Verdeel de curry over de borden, snipper de lente-uitjes er overeen en serveer (eventueel met verse koriander)

Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt