Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 1 teentje knoflook
• 1 cm gember
• 1 eetlepel olijfolie
• 200 gram scampi’s, gepeld en schoongemaakt
• 150 gram sojascheuten
• 2 stengels prei
• 150 gram boekweitnoedels
• 4 eetlepels sojasaus
• peper
• 1 lente-uitje
Bereidingswijze:
• Pers het teentje knoflook, snij de gember fijn en fruit ze even in de olijfolie in een wok. Voeg dan de schoongemaakte scampi’s toe en bak ze gaar. Haal ze daarna uit de wok en houdt ze warm in een stukje aluminiumfolie
• Spoel de sojascheuten schoon, snij de prei in dunne ringen en wok ze samen beetgaar in enkele minuten
• Kook intussen de boekweitnoedels zoals aangegeven op de verpakking
• Blus de groenten met de sojasaus, voeg de scampi’s toe en laat het geheel nog even
doorwarmen. Kruid naar smaak bij met peper
• Meng de noedels onder het gerecht en verdeel over de borden. Versnipper ten slotte het lente-uitje boven de borden en serveer
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt