Voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 1 komkommer
- 4 tomaten
- 1 rode ui
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- peper en zout
- 2 gerookte (peper)makreelfilets
- sambal naar smaak
- 2 volkoren wraps
Bereidingswijze:
- Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in kleine stukjes. Snij ook de tomaten in stukjes en snipper de ui fijn.
- Meng de ene helft van de komkommerblokjes met de tomaten en ui en de andere helft met
- de witte wijnazijn. Kruid beide mengelingen wat bij met peper en zout
- Verwijder het vel van de makreel, trek het vlees uit elkaar met behulp van twee vorken en meng met de sambal en met de zure komkommerblokjes
- Vul dan elke wrap met de helft van de makreel-komkommer mengeling en serveer met de tomatensalsa
Tip! Voeg naar smaak meer of minder sambal toe. Veggie Bak gerookte tempeh, haal uit elkaar en meng met de komkommer. |
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt