Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 1 rode paprika
• 2 rode uien
• 1 eetlepel olijfolie
• 300 gram tros-kerstomaatjes
• 2 gerookte makreelfilets (met peper)
• 2 teentjes knoflook
• 150 gram volkoren spirelli
• Provençaalse kruidenmix, peper en zout
Bereidingswijze:
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Snij de paprika en uien in reepjes en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zorg ervoor dat de olijfolie gelijkmatig verdeeld is over de groenten
• Leg de makreelfilets met het vel naar beneden in een ovenschaal. Verdeel de paprika en uien er bovenop en pers er de knoflook over uit. Leg tenslotte er de kerstomaatjes er bovenop. Zet de ovenschaal gedurende 20 minuten in de oven
• Kook intussen de spirelli zoals aangegeven op de verpakking
• Ontdoe voorzichtig de makreelfilet van het vel. Meng de groenten door de spirelli en kruid naar smaak met Provençaalse kruiden en peper en zout (geen peper nodig als je gepeperde makreel gebruikt). Serveer met de makreelfilet er bovenop.
Elke week een Gezond Weekmenu in je mailbox, dat is…
Lekker en gevarieerd eten kunnen klaarmaken in een mum van een tijd
Niet meer moeten nadenken over de eeuwige vraag “Wat eten we vandaag?”
Gezond kunnen eten zonder tijd te moeten investeren in het nadenken over voeding
Nieuwe recepten, producten en smaken leren kennen
Stiekem gewicht verliezen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
Drie maanden lang krijg je elke vrijdag:
Een evenwichtig samengesteld weekmenu
Vijf recepten voor gerechten die gezond én snel én gemakkelijk zijn
Een overzichtelijk boodschappenlijstje, zodat je zelf je boodschappen kan doen in je gebruikelijke supermarkt