fbpx

Ik ben vooral achter de schermen aan het werk voor team Jessified Health, maar je kan me ook tegenkomen in de trajecten.

Margot Camps

“Allow yourself to be a beginner.
No one starts off being excellent.

Hallo! Ik ben Margot

In 2020 studeerde ik af als diëtist(e). Ik sprong enkele maanden later het werkveld in als zelfstandige diëtist. 

Als diëtist is gezonde voeding uiteraard belangrijk voor mij, maar een gezonde relatie met voeding is dat nog meer. Dit was voor mij namelijk niet altijd vanzelfsprekend. Ik groeide op in een omgeving waar gezonde voeding centraal stond, maar als kind kon ik ook genieten van chocolade en koekjes. Heerlijk vond ik het het! 

Toen ik mijn puberteit terecht kwam, veranderde mijn mindset rond voeding enorm. Ik leefde in functie van mijn lijn en legde mezelf enorm veel dieetregels op. Een stukje verjaardagstaart gunde ik mezelf niet en vergat zo al snel hoe ik kon genieten van eten. 

 

Na een lang en moeilijk parcours afgelegd te hebben, vond ik mijn balans terug.

Mijn motivatie om mensen te helpen naar een gezond en gelukkig leven, werd hierdoor des te groter. Het werd voor mij duidelijk niet alleen kennis rond voeding essentieel is voor een diëtist, maar dat ook kennis rond de gedachten en gevoelens die gepaard gaan met eetgedrag van belang zijn. Ik schoolde me daarom hierrond bij via het Coach The Coach traject van Jessica

Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig en vind ik schrijven ontzettend leuk. Voor mij is dit de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken en even tot rust te komen. Ik ben dan ook super enthousiast dat ik op dit vlak Jessified Health mag ondersteunen vanaf juli 2021! 

Mijn werk binnen Jessified Health

Ik help het team van Jessified Health door mee te werken aan alles wat te maken heeft met het online gebeuren: recepten, artikels en social media posts. Daarnaast werk ik ook mee aan de trajecten van Jessified Health, zoals het HEY-traject, maar ook het Coach The Coach traject van Jessica.

 

Mijn collega's

Ja, ik wil de recepten graag ontvangen

Vul hieronder je gegevens in om de receptenbundel in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in om je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten voor het Cut The Crap programma. Je krijgt dan als eerste alle info als er opnieuw een ronde georganiseerd wordt.

Je staat op de wachtlijst!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen!

You've got mail!

Vind je de mail niet meteen terug? Check dan even je spam- of reclamefolder!

Maak je afspraak voor online advies

Wachtlijst Jessica

Jessica neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Je kan je echter wel op de wachtlijst zetten. We nemen dan contact met je op van zodra je afspraak kan ingepland worden. 

Maak je afspraak voor een duo-intake

Boek nu je gratis proefsessie voor de bodysculptor

Maak een afspraak voor een kind

Ja, ik wil dit gratis E-book

Vul hieronder je gegevens in om het gratis e-book in je mailbox te ontvangen. Vind je de mail niet meteen terug? Check zeker je spam- of reclamefolder!